[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
知得道具都知得職咁滯啦
pin果個知啫
講左乜轉個頭都未必記得啦
佢依家直接係上面show出黎,唔係問號,死左都知死
腰射mode 行路多左中間白點
咁lord tachanka rework幾時有
Y5S4
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=01054&snA=14878&bpage=1&ltype=

可以睇住巴哈個懶人包
天花板加固我諗起kafe同主題樂園
自己玩通常都喺屋頂上
個cam 一定nerf
twitch
清唔到ads,針,edd就真係影響大
今季冇守方新英?
唔差左出埋ghost recon 個反派囉

sam fisher 都出埋,肯定越來越多cosplay 角
之前睇流出好似係laser reinforcement
果個係Y5S4
今季得攻方only
splinter cell個ip end 左
拎落r6 又可以重用
好心ub 俾啲積極性啦,一個角色可以翻炒咁多隻game

不過我都係會買個角色玩下,而家好多英都玩到好悶
留名睇出刺客信條
攻方,手臂放毒針

而家應該出到技窮,至少新人都整新槍啊大佬,用返舊槍有乜嘢好玩
唔係同一個作者
division/ghost recon 就真係有機
多把新槍係咪真係咁重要
講真黎黎去去都係射速彈量傷害三個數字姐
一陣跟break point 咁出攻方有飛行drone 就好笑了
我反而想有一隻防守係封死drone hole
下下畀人射腳入車
封哂佢
咁計你話,使乜整新英 都係一炸數據姐,全部新進用晒全部武器咪得囉好似cs go 咁
Recoil都重重要嘅

不過r6s d槍就事但啦
呢個都係好主意,可能係射啲凝固膠係d drone hole 度,不過佢要出嘅話其實大把英可以出,係平衡度要諗諗
我自己反而係玩槍>玩技能
當初望到nomad kali支手槍 唔理技能就買咗
雖然好鳩難用
咁又唔係嘅
你用唔到5隻jager (15個ads)
但可以5把416c (or 差唔撚多嘅槍)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞