[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
https://youtu.be/mPkwS2ENItk

本來諗住上下集就算數,但係出完第一條片之後睇返feedback
發覺淨講概念始終都係太難融會貫通到
所以都打算整多一兩集要嚟行入個場,in-game視角解釋一次啲細節位
希望可以更淺白咁幫到新手
我都係無fd 玩pc 但照轉
電腦真係好玩好多 好爽
Bluetooth headphones入到game冇聲,要點搞
Bt delay唔會好大咩
EU League final 又係G2 vs BDS
超好睇啵,g2咁樣最後一秒贏
Pixel angle

G2 終於再次EU第一
仲有themepark個pomat
冇咗pm嘅
活動 map 係 border 嚟喎
邊境mix海岸線黎
係喎
可能你撞到我個fd
佢每一場都會串對家,因為實在太多支那豬
你講frd應該唔講蝗語掛
佢成日學d支那人講拼音,笑撚到我hihi
可能你真係撞到我個fd
Nmsl
佢串d支那仔多過打機
成場打字串9人

終於改好名...【香港Rainbow Six Connect】正式啟動!

由群友提起「普普通通叫Club/Hub之類嘅嘢算啦」
我就諗起Ubisoft Club,然後就諗起Ubisoft Connect
咁不如就叫Connect啦,個名就咁就出咗嚟了

正如我之前所講咁,想建立一個我心目中,真係友善包容冇toxic嘅社群
唔大唔緊要,唔多人唔緊要,最緊要大家有個可以開心打機嘅環境

咁其實就代表我係會鐵腕啲,有撩是鬥非嘅、小學雞嘅我唔會浪費時間,直接byebye㗎喇

有興趣嘅巴打可以入嚟搵機打下,試個唔同啲嘅環境

====================

【香港Rainbow Six Connect】
Discord: https://discord.gg/CNHUvYcDD3
MeWe: https://mewe.com/join/hkr6c
其實個新mode係咪冇人玩
等咗2分鐘都match唔到
係囉,係咪得我地2個玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞