[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
海底奇兵
點解冇人add 是咪冇人玩R6
肯討論識進步, 唔扮野唔toxic就得, 銀I - 金III 亦可
玩R6最緊要報位清楚, 同肯溝通
太勁, 心高氣傲果D唔好Add
太廢add 唔到
巴打你放低id實有人add
可能係大家都唔想比人知id姐
打開槍game想入坑
請問有冇上手教學
睇下flash/bosz/devil d片
complete 先全齊?
係 #24 度
最大提示: R6 Peeker Advantage 係超級明顯
千其唔好好似CS咁企係路中間camp 人,
死左之後睇kill cam會見到個peeker advantage明顯差別.
換句話說peek人係快d見到人先

岩岩玩 咩都唔識既, 打casual先
知道晒R6 基本知識先例如咩英有咩技,
咩KEY有咩用, 基本面要識晒先.
死左就睇kill cam 睇自己點俾人殺,
下次counter人, 或者學人地既技巧
去到大約100lv 就會識基本

結論: 呢隻game 要求玩家變成老屎忽只係最低要求, 冇咩捷徑, 個個一開始都係死到仆街, 之後先識玩, 火鳳咁
偏偏R6既精華樂趣係越高階既場先越享受到,
同埋R6溝通報位係好重要.
打緊果時唔出聲提供戰局資訊溝通配合, 打得勁極有限(偏偏香港d濕鳩鍾意扮cool唔開mic, 輸撚左又整句 my team suck 出黎 )

祝巴打岩玩, 玩到變老手 到時add我
加咗 我金二輸到落金三 廢廢地雷親你唔好介意
呢個係你正ac ?
tracker 唔見有ranked紀錄既
係啊 我得呢個ac
巴打我都add左你
用小號(但係高rank過main ac)
sorry 自己眼殘打錯字
槍法勁唔會贏
新手買咗2日留名
btw想一齊玩可以留ID
Add咗,但係我頭十場都未打
有冇人用緊ie40 pro玩r6,好唔好用?
或者大家有冇under$1000既入耳式耳機推薦
apple耳機都夠,唔好買d街邊垃圾其實ok
真,係用唔到mic同槍聲有d刺耳
今晚2am會有新season嘅reveal
同時會有Na Major嘅總決賽Darkzero對Tsm
tsm終於贏到ssg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞