[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
隻game咁食聽聞
至撚憎人死左之後講d非情報野
見過啲殺得少一早死咗又喺到屌人noob
一定係大劣人用支垃圾mic又大聲又拆,得返我一個緊係謹慎啲行架啦,叫人衝衝衝,死左就屌柒你
Mute撚左佢啦
隻game咁食聽覺
關鍵時刻當佢出聲令你分心時已太遲所以如果有啲好誇張一開始係度大呼小叫果啲一般我都會mute
死左係到9up 亂報/報錯位
真係唔聽好過聽

大陸佬好鐘意係入面吹水
通常一開場見到呢啲直接mute
玩呢隻驚有一個有立體音既耳機好緊要,見到好多人擺明聽唔出啲腳步聲係邊面黎跟住死左
啲支那仔仲要當個個玩亞洲ser嘅人都識聽蝗語咁
chatroom 打拼音 開咪講蝗語
agreed
用緊普通iem聽都覺得有啲難聽
電腦係咪有得set啲聲效立體啲
我覺得apple漏音耳機都夠做
買個靚耳機另外好似有得內置比錢upgrade dolby sound,不過我用緊predator helios佢話任何耳機插落去都會有環會立體音
隻game咁食聽聞
玩呢隻驚有一個有立體音既耳機好緊要,見到好多人擺明聽唔出啲腳步聲係邊面黎跟住死左
買個靚耳機另外好似有得內置比錢upgrade dolby sound,不過我用緊predator helios佢話任何耳機插落去都會有環廻立體音
唔好開

r6 個sound system 係2.0 黎
隻game咁食聽聞
買個靚耳機另外好似有得內置比錢upgrade dolby sound,不過我用緊predator helios佢話任何耳機插落去都會有環廻立體音

試過D音效得RAZER果隻得
將普通耳機變虛擬7.1
其他音效都好撚廢(仲係得左右兩邊)
我咩都無較,就咁插落去,個立體效果真係ok
i mean dolby / dts 果d

你果隻你試下熄下有冇分別先
我無加dolby,應該唔關事
早兩日係日本ser unranked 1vs5 ace 贏左
即刻又比人屌hacks 又smurf
答佢係ps4轉會都話照計smurf 笑撚左

Btw 有冇人一齊玩
Eastasia ser 全部蝗見到都唔開胃
id: TMTY.
用obs test過 R6係support 7.1 但開左中聲bug機率大增
冇錢買真7.1 耳機
但果d 模疑7.1 / 果d 環迴就真係算9數
模疑7.1睇咩廠出同夾唔夾你隻耳 用緊dolby atmos唔錯
用A50 原生build in dolby d 聲炒埋一碟
新手想問下個ALPHA PACK係會開到咩架
廁紙 香蕉比例尺 墨冰
Alpha pack
我講香港話 比d支那人輪住殺 屌我港獨果d
我去建議封左佢地中國地區
話佢地玩tk迫害唔識中文果d玩家
中國人用外掛佔有率比較大
發現勁多亞服外國人贊同

屌佢老母 幾個鐘頭就比人永久封左steam討論區 話我歧視中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞