[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
可以
但要識得尊重人 同埋你望望我上面 post左id個幾個post 如#52 #133
自己性格符唔符合d上述形容先
如果真係唔得無謂勉強盞玩得唔開心
得2xx
有冇用電腦test
電話係會好慢
有呀
人老眼都花
我都係210
呢d野整定,無得強求
最多做下運動,等自己精神d
好彩有得peek同prefire
除左反應,動態視力都好緊要,有時死左睇人打,條友畫面fing得快我已經見到個敵人但個隊友就睇唔到
想知巴絲打點睇當年shaiiko俾人話作弊
佢係好撚外掛
究竟嗰陣個指控點解會成立撳個4掣有咩問題
beaulo一開頭都比archive話外掛啦,而家咪又係同隊
個陣pengu係明日之星丫嘛
之前doki都俾ubi bam話佢toxic
個陣係check完MOSS 發現有macro先ban
ps4玩到lv200尾
無咩心機繼續打
keyboard撚太屈
具體姐係點作弊
我其實就唔會toxic人
不過就可能廢得滯反過嚟俾人toxic
btw add咗巴打
唔係成日打 可能實力有啲飄忽
sequence: '4' 121(8) '4' 124(6) '4' [124(4) '4' 126(4) '4'] repeated 47[24] times

即係隔121ms就㩒咗 "444" 47次同 "44444" 24次
簡單d講就係人類做唔到嘅行為
加埋MOSS發現比賽個陣開住Teamviewer, 一個ESL唔俾比賽個陣用嘅程式
個陣d訪問佢d隊友話shaiko係玩hibana,所以個4係咁禁都唔係d咩特別野
講緊就算佢玩hibana
要準確地每0.121秒㩒“4” 261次都係人類唔可能做到
唔知點解係咁
https://www.youtube.com/watch?v=MVz2UzhGsFQ
我睇完呢條片,覺得shaiko其實係無開cheat
就係呢個channel俾人屌成日鍾意誇大d drama引人鬧
入面講到pengu妒忌佢咁
canadian梯
確實Pengu有試過單單打打
其實發生咩事 有無少少懶人包
好多季冇打r6冇留意開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞