[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
外掛多到嘔,個battleye有乜撚野用?
Ps4 user
留名
用controller係咪好難玩
初時好痛苦,而家好啲
成日比m/k折磨,睇kill cam1秒鐘10個動作
佢話過幾日出片解釋 好似仲未出
依家ps4 港ser好少人又唔比轉ser
我覺得真係似用macro
我覺得佢一定有用recoil Marco睇啲人分析佢把smg12無recoil 咁
有時要search 15分鐘先有人 無得轉ser真係好on9
都係個句
Ps4版根本就係閹版
用呢個版根本就未玩盡隻game
經過左咁多年
有心keep住玩嘅都轉pc
有時search到d對手同隊友都係熟口熟面
其實係
不過無fd玩pc
試過rank連續4場都係同一隊
對面off左之後就完全search唔到
想問吓有冇人知道

本身玩咗3、4年
近呢年開始鍾意玩鳩射穿牆穿窗打頭線
久唔久都爆頭殺到人
換來對方一個問號

相信應該經常俾人舉報
想問吓battleye 會唔會ban我
唔會
我試過玩黃金鎗活動隔住隻封左板嘅窗一野射死左人
我新手有時憑感覺都-6穿牆比人問係咪外掛
邊有咁易ban人 玩到高階場個個都好似外外掛咁架喇
成班熟晒爆頭線位/壓槍 靠聽聲pre-fire穿牆/射角
我試過比兩個人夾 打死完前面果個 後面個個都門口位準備衝埋黎
但個下忍唔住打左個大乞嗤 個下隻手click住fire制向右大力fing左一下 突然見到贏左我都呆左幾秒 最後播出神奇既180度轉身爆頭replay(仲要係亂咁fing咁)對面就狂屌我掛狗

不過真外掛交足戲都好難分辨 但有時D外掛新手會玩玩下忍唔住唔尋常地瞄向異常目標點 通常同隊比較易發現
試過有條外掛狗隔住牆指住我個人
一到木板位就穿

呢隻game如果無外掛 真係無得輸
試過玩女鬼開技行緊路突然比隔離CAMP住爆頭
睇返條友KD 2.2 得15級
舉佈佢就即刻走場
我懷疑D外掛仲可以DETECT到人檢舉自己走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞