[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #13

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我本身有呢隻game
但係好多人都冇 應該買邊隻dlc

之前買咗五年嗰個原來淨係.......
你本身買邊個版本 而家得year5 season pass?
呢隻會點改呢
換枝廢槍畀佢,招技 3道變2道,或者再延長冷卻時間
yes
應該改到招技扣20血,同埋開牆要打一吓扣一血掛
買多個deluxe 連八折曲 特價嗰陣五十蚊有齊year1+year2 ops
再減傷又會變返廢角
想full cover 返可以直屌complete edition
隻英招技既原意作用應該係要威嚇大於傷害

同非洲隻英一樣

問題係而家太痛搞到太屈
Ps4 r6撚準備砌機轉玩pc 版
好期待 到時有冇巴打一齊打ranked
落紫銅?
課金買齊佢啦
記得如果唔齊好似有個package 係有得買曬y2-y4 嘅operators
不過建議學樓豬話齋 買多次complete version
聖誕節discount買 應該會抵過就咁game 入面課金買
上次殘局 1對1
隻aruni 封晒3個入口
我自己得又返20血 冇車冇道具
防守方係點入面
搞到我行入去又輸 唔行入去又輸
我成日對輸既時候睇replay,覺得好似replay慢過自己打果時,有時明明自己開槍先,但replay就係人地開槍先,replay大家頭幾槍都唔係中頭,但我明明係比人一槍打中頭死。

上網睇有人都話有咁既情況,但又有好多人話冇!其實係點?唔係高ping中頭唔計果種,係好似完全唔同畫面咁,replay係我定係道,人哋輕鬆修正槍線殺我,但我明明有不停痞低起身左右fing頭!
玩槍game全部都有delay
有時同人對槍你明明射到佢爆哂血
但係佢冇扣血你死左
姐係佢射死左你-->數據update去server -->server 知道你死左-->再收到你射中對面(無效)
你覺得自己對槍果陣痞低起身左右fing頭
可能人地係你第一下痞低已經殺左你
https://www.youtube.com/watch?v=f0EpLU8vi6Y&t=3m2s
可以睇睇3:02
spoit 佢見到人痞低左先開槍,但係對方既視覺係佢痞到一半已經爆左你頭
始終係網絡嘢點都會有少少delay
想問今年係咪冇聖誕event
你要明的有

1.peak出黎先係有小小優勢
2.人物個頭係正中間,你龜個陣你手腳係有機會露左小小出去比人射到先
你peak出去當然都一樣,你一定係手腳比人見到先小小然後你個頭先突出黎望到人
邊到有得同人一齊玩
會唔會太hea
jager 有acog > 其他acade
而家啲event hea到
jager bandit ash ACOG >>> other
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞