「護膚品」 一人一個推薦嘅護膚品

633 回覆
23 Like 5 Dislike
有冇收大脾橙皮紋介紹?
最近用緊朋友送嘅精華油就黎用完
skinoren
thanks!
我係滴4,5滴落手掌 搓勻佢再印上面 無油嘅感覺
Eye cream有冇推薦
邊度買
我買左factiv枝pha2同b5精華同埋部導入機
想問下pha2係for清潔用既化妝水 咁我係咪唔應該用佢黎導入? 我上網睇親都話用無酒精同油份既化妝水做導入,我唔知應該用咩好 對護膚方面零知識
同問 試個好多eye cream都冇咩用咁
skinoren
去得快,但搽個陣會有少少刺痛(因為佢有20%杜鵑花酸)
La Roche Posay 真心好用
係查完toner之後當serum咁查喺d印位?定全面查?
我都好多印
佢有導入功效架 會令皮膚軟林林d 後續的會吸收快d 功效更強
係的~
我左面嚴重個時只搽局部 最後搽全面 keep住皮膚好好
但越用會越冇感(maybe習慣左
我用到第四支冇再用嚕~

建議大家買12ml好 呢支好快變黃
可以試下佢哋隻REL1(雖然係幾油吓,不過夜晚用還好)
我用咗個零月感覺笑紋都淡咗小小

但佢loreal旗下
想請問你哋係咪敏感肌呀
想去印但敏感肌好驚又用錯product爛臉
原來係咁 咁我用佢黎導入先!

利申我跟佢講架炸 因為我只用pha2同b5 冇用咩導入機
玫瑰座瘡又唔同講法噃,一爆就非常濕滯... 又真係唔好亂試 好驚害咗你
同埋你仲有食a酸皮膚應該會仲乾 但c10係完全冇保濕作用, c10 係維c加維e,你有冇用過相關的產品?
利申 9Up

或者Google下其他人有冇敏感先

如果唔怕武肺毒唔怕污糟可以去萬寧試下tester先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞