「護膚品」 一人一個推薦嘅護膚品

633 回覆
23 Like 5 Dislike
有無人講多啲aesop
香港買好貴
係咪澳洲site買平啲?
Aesop好用
我混合肌用in two minds果set 皮膚好穩定
佢支洗面我好鐘意
另外B3c勁勁勁好用 去啲新印好work 當面霜用 係有啲麻煩同好貴
Mask用過個甘菊去瑕面膜同藍甘菊保濕果個
甘菊果個有暗瘡果陣敷敷完會無咁紅腫 但唔係話好大幫助我覺得
藍甘菊保濕一敷上面會有啲吉吉地 如果你乾既話感覺再會吉啲 但過一陣就無事 我多數懶得用paper mask果陣就用呢個 feel到有效果既但唔係話必買
輕盈保濕精華可以唔洗買 買in two minds個精華/香芹籽再茶b3c就得
我朋友用香芹籽精華都話好好用
我試過係澳洲官網/lookfantastic/mankinds同專門店都買過 可以Lf或者mankinds有折果陣買平好多
一唔小心打左好長
Coriander seed 真係好香淨係用過shower gel
你係巴定絲?好專業
男仔淨係買洗面同lotion得啦?
我都想知
但係幾次INUF88都reg唔到
想試果啲 Website又全部sold out
佢啲野全部都勁好聞用果陣好療癒
我絲 一買左第一支就返唔到轉頭
男仔我唔多識 不過我諗洗面toner精華lotion都應該要
佢黎緊香港會出隻overnight mask 我用過sample覺得好正但好貴
我係暗倉肌,帶口罩之後多左勁多豆,呢排試左用medicube 個個棉花,暫時用左幾好,少爆左倉,但未覺好收毛孔,可能我太粗毛孔了
face cream, eye cream, sleeping mask, foundation, powder
粗毛孔可以試膜艷堂綠色收毛孔mask
平但有效
真。油肌
易有粉刺暗瘡痘印

Skii神仙水
Drwu 杏仁酸
The ordinary lactic acid
Bicelle b5
Endocare gel cream

抗痘十年來最有感嘅護膚品

上星期買左factiv b5 eaa20 未試
混合性皮膚有冇護膚品推薦
米青活膚 mask,敷過夜
你去佢facebook睇吖,佢有個post係有條官方link買㗎,有好多唔同set,但meso mask set好似得6x折無32折咁多如果嫌煩,hktv mall都好似做緊折,你可以去睇吓

有冇邊隻護膚品係啱去暗瘡印 由上年開始經常失眠 又大壓力搞到爆左好多石頭瘡 兩邊白白滑滑變到有好多淺啡色衫
絲打幾歲
lm
The ordinary b5好笠
Factiv b5好用啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞