「護膚品」 一人一個推薦嘅護膚品

633 回覆
23 Like 5 Dislike
有冇咩mask for去痘印/鎮靜痘痘好用?
兩者都用過
特別鐘意嘉丹既積雪草,回購左n盒
佢真係做到修復功能,保濕效果又好,深清完敷佢係最正
23.5N淨係用過東方美人茶凍膜,冇咩特別,同埋我本身麻麻地gel mask,冇特別回購
想問下修復係點修覆法
我係敏感肌,好易泛紅
呢排帶口罩又多,暗瘡都生左幾粒
敷完佢明顯退紅左,暗瘡都係細返d, 暗瘡印會淡左,即時見到毛孔細左,保濕度高
不過佢有個缺點,太多精華,有時敷敷下會滴落黎
絲打係乾肌?
yes
好的 唔該絲打
唔該絲打可能等冬天試下
有冇人用過living nature 既野?
Paper mask?
我平時用多精華既mask 會係拎塊面膜出來個陣
用小小力將包裝禁實塊mask 再扯佢出來
咁就會將有啲精華留係包野入面
之後得面膜乾少少就再查落mask 到
再唔係就留返聽日用化妝棉敷(有人話咁有菌,我覺得你手乾淨 包返好 第二日用其實ok)

Sorry for 1999 希望大家明
Origins D面膜好唔好用🤔見佢官網有折想買
你地用全套定只係用個支essence 20ml
宣傳一下

女人台 護膚 拍卡 心事 潮流 打扮 夾運
https://lih.kg/2179355
Factiv 痴線㗎, 超好用
邊度買
唔知幾大, 但真係好神奇, 試咗先真係好用, 呢個po我開, 問完即買 勁好用
想問下四枝個set 係四枝都係神經醯胺? 想問埋最平會係幾錢左右
見好多絲打講factiv 佢d serum係咪同the ordinary差唔多 有咩咁吸引
絲打你係用咗factiv咩product收到毛孔
照#2,#8 咁買
不過cream 揀咗最貴嗰隻,因為冇貨
b310冇爆瘡?
本身冇乜瘡冇爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞