[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
乜原來開咗7代雜色馬
上班族好辛苦先沖到170 2xx
岩岩沖劍格真2爆哂 爆左1e得個吉 剩返1e

我成身飾品咩都未真2
有冇好心人教我點沖飾品好

我而家沖裝用
+14綠裝洗上1->25層後
用4件紫裝真2博真3 25->36層
劍鬥博真2爆左 37層

我想問我用紫裝真2整25-36層有冇哂料?
25-36層點點最好

我發現轉眼間左1e同好多大黑
而家又要再將紫裝上返真1

飾品應該點沖好?
我而家目標2隻藍耳3 紅戒3 劍腰3
我想200攻單刷海賊

忍者廢冇朋友冇人組後山前門
我而家放假打叛軍一日有5000w-1e左右
會唔會直接打錢交易所買裝好?
藍耳3 劍腰3 用1e預購會唔會掂?

正副武都真3? 點解咁低攻

利貝真3 副武真2 副武沖完好似只係多4-6攻 因我飾品好差 用緊巴雷腰3攻 雙耳7攻 雙戒5攻 巴雷鍊8攻
想問吓點解依家樹精痛人要嘅?唔係好勁咩?
有冇必要比多22usd買個package
見有隻馬同啲背包格
而家個背包完全唔夠用
又要生活工具 打完怪執兩執已經滿
: 玩左兩日

要升就升上80usd個個

32usd個個得二百珍珠 買唔到啲乜

80usd有啲超出budget
升完22usd仲有冇得再買80usd果個?
始終隻game都仲摸索緊岩唔岩玩

等緊沙漠出個條腰帶
窮撚都係用返樹腰算啦

等緊沙漠出個條腰帶
窮撚都係用返樹腰算啦

窮撚用緊古代set,其實古代set實唔實用,定換樹腰好?

等緊沙漠出個條腰帶
窮撚都係用返樹腰算啦

窮撚用緊古代set,其實古代set實唔實用,定換樹腰好?

後期唔會用古代set
食人鍊後期點都會用
想問下巴打們 如果有隻漁船應該點樣貿易賺錢?係點出海釣下魚攞返去賣架?但係啲利潤都冇乜炸喎 同埋又唔係賣得好多魚
如果係so散用倉僕 會連去邊個倉
想問下巴打們 如果有隻漁船應該點樣貿易賺錢?係點出海釣下魚攞返去賣架?但係啲利潤都冇乜炸喎 同埋又唔係賣得好多魚

加工最好賺
依隻game係咪重課金先勁?

有乜野重課唔勁?

加工最好賺

釣魚搵錢都係金/藍色魚同古代遺跡碎片為主

台伏仲未開所以金/藍色魚都唔賣得幾多錢

而出海釣好似少碎片過內陸釣
你地平時fps有幾多
我得4x-5x
I7 7700 gtx1070

艾港海鷗點-----> 皇室 150格 3-4個鐘左右 一千萬

有乜野重課唔勁?

我既意思係可唔可以唔課金都勁...因為有啲game 真係課金就玩晒就好似九陰真經

有乜野重課唔勁?

我既意思係可唔可以唔課金都勁...因為有啲game 真係課金就玩晒就好似九陰真經

用時間農怪(搵錢)+運氣(沖裝)囉

你講講隻垃圾GAME 點農都好 唔夠課金狗黎

有乜野重課唔勁?

你講個隻垃圾GAME 點農都好 唔夠課金狗黎
你地平時fps有幾多
我得4x-5x

台伏垃圾優化(唔好屌我用蝗語)
聽講用同spec既電腦玩韓服啲fps高過台伏
你地平時fps有幾多
我得4x-5x

台伏垃圾優化(唔好屌我用蝗語)
聽講用同spec既電腦玩韓服啲fps高過台伏

蝗語

有乜野重課唔勁?

你講個隻垃圾GAME 點農都好 唔夠課金狗黎

屌 識玩緊係hea住加工玩

有乜野重課唔勁?

一套500珍珠時裝就賣千2萬 2000珍珠就賣緊96usd 而一千萬只係一粒鐘農怪既錢
pay to win 門檻好撚高
只要你買左基本野 eg背包負重寵物 vip白樹隨意 之後就係時間同耐性問題

有乜野重課唔勁?

一套500珍珠時裝就賣千2萬 2000珍珠就賣緊96usd 而一千萬只係一粒鐘農怪既錢
只要你買左基本野 eg背包負重寵物 vip白樹隨意 之後就係時間同耐性問題

咁課得起ge, 根本冇門檻呢個concept啦

有乜野重課唔勁?

沖裝爆哂課幾多都無用

有乜野重課唔勁?

沖裝爆哂課幾多都無用

cron's stone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞