[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
貿易用保險箱都升得好慢,有冇方法直接名匠2

賣n個箱

當我冇講過,那有錢

賣咩箱

勞工整既箱囉

賣左3千幾個都未名匠
馬車練馬速度同單隻練分別大唔大
貿易用保險箱都升得好慢,有冇方法直接名匠2

賣n個箱

當我冇講過,那有錢

賣咩箱

勞工整既箱囉

賣左3千幾個都未名匠

要幾萬個
巴哈D人升咩級???
人係少左
但都係好撚多
so散 海盜插針都插唔入
世王次次都過百人等

隻game 1-55 就算係真新手(唔計練分身)
都只係兩三日既事,呢兩個地圖都無人的話你先驚

你仲係度我先驚

真係估唔到除左無柒用個位人兄,仲有咁多人為隻課金game 護航
Btw 隻game 我就2499 買斷左, 我鐘意係到咪係到,定係你想講個post
巴哈D人升咩級???

產包
半價緊
抵過就咁課
徵求999產品包2位,幫您免費升級,我拿800珍珠,其他歸您

會需要您的遊戲帳號

有需要請站內信,謝謝

巴哈有人幫人升
徵求999產品包2位,幫您免費升級,我拿800珍珠,其他歸您

會需要您的遊戲帳號

有需要請站內信,謝謝

巴哈有人幫人升

999姐係邊款

會需要您的遊戲帳號

有需要請站內信,謝謝

巴哈有人幫人升

999姐係邊款

32USD果款
有D10 USD幫升
各位可以上去睇睇
有冇人可以計下CP值
有冇人可以計下CP值

如果OK既話我開幾個AC送自己珍珠睇下會唔會抵D先
人係少左
但都係好撚多
so散 海盜插針都插唔入
世王次次都過百人等

隻game 1-55 就算係真新手(唔計練分身)
都只係兩三日既事,呢兩個地圖都無人的話你先驚

你仲係度我先驚

真係估唔到除左無柒用個位人兄,仲有咁多人為隻課金game 護航
Btw 隻game 我就2499 買斷左, 我鐘意係到咪係到,定係你想講個post

課金呢啲有邊個唔知
但重課既一定唔過全人口4份1囉
絕對唔會過小課就冇個地方比你升到lv
比重課狗打咪轉個頻咪又一條好漢
再唔係咪入街場團升
人地大公會最驚就係開紅殺街團友
當然去到沙漠紅人就一定會多左
但我都唔信個個頻都有紅人長駐囉

真係唔明係咁話隻驚垃圾課金驚有乜胃
btw 補多句
黑沙真係垃圾課金驚狗都唔屌
岩岩新手玩左幾日50lv 有冇公會可以收留我?
其實好想知話係課金game pay2win既巴打心目中邊隻game係真正平衡課金同無課玩家既距離

我都想知有咩game真係唔會p2w
唔行商城制既game?
一樣有代升同買幣
其實好想知話係課金game pay2win既巴打心目中邊隻game係真正平衡課金同無課玩家既距離

唔行商城制既game?
一樣有代升同買幣

黑沙仲要成千幾港紙先換到1億
你勤力少少 1-2日已經搵到1億

唔行商城制既game?
一樣有代升同買幣

除左魔獸世界諗唔到其他GAME
GW2呱
應該冇啦
另外其實你打1日賺1億已經同返工差唔多人工

我就咁睇
通常憎黑沙p2w一係學生,一係唔捨得比錢買時間既人,一係非洲人

唔行商城制既game?
一樣有代升同買幣

可能佢地覺得俾真錢換到game錢就係p2w
唔準搏嘴呀
千幾蚊港紙換一憶唔係p2w呀?

講出黎都忍唔住笑

打過一隻online game 真係冇p2w

唔行商城制既game?
一樣有代升同買幣

可能佢地覺得俾真錢換到game錢就係p2w
唔準搏嘴呀
千幾蚊港紙換一憶唔係p2w呀?

講出黎都忍唔住笑

打過一隻online game 真係冇p2w

願聞其詳,想知商城賣咩先唔算p2w

淨係賣時裝,賣skin果d囉
但係未見過mmo係咁囉
人地覺得P2W既都好屌 的確錯唔哂wor
黑沙商城本體的確P2W成份係低,但係又未到完全排除既程度

同埋升過一次值後白樹既成交量多左幾多大家有眼睇,個值仲會慢慢提升,到時就唔係千幾蚊,可能幾百,百幾蚊就換到1e

如果真係想無P2W既可以去玩POE
識玩係台版賣build俾傻仔仲有錢賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞