[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

我都認同,光明正大嘅話,鬼鬼祟祟果d就

戰場上兵不厭詐 我行開一陣都要轉ac

重申,開紅無問題,光明正大即係鬥拳頭大,輸得心服口服,如果琴晚條忍狗偷襲殺完我加句明搶你野吹咩,我都鋸d,殺完一句說話都冇,怕比人尋仇

咁無意思啦 光明正大開紅 同 邀請決鬥有咩分別

Pvp唔係要雙方有互動先好玩咩

騎士online
做人要有美德,講野要有口德,扑野會有陰德

你講果d叫決鬥
入左坑幾日就黎半價
想問下巴打們依家31係咪都係主力升lv先, 遲下先玩番生活?

起碼49

馬係咪keep住用送果隻5代馬就夠, 之後先再練?

開服到依家都係用送果隻5代馬

我果隻死左4x次 戰馬黎

call愛護動動協會先
4x次
入左坑幾日就黎半價
想問下巴打們依家31係咪都係主力升lv先, 遲下先玩番生活?

起碼49

call愛護動動協會先

警已報
新手想問下你地啲馬點解可以升得咁快
掛左2個星期都係升到1代30 5代24 3代27

掛完仲要冇6代 出左t5f男 t5e,g女

馴養 加 練馬時裝

捕住馬市場

唔夠人地買得快

我練左兩三星期已經七代左 不過我就掛馬車多

馬車升得好慢,掛幾粒鐘先升1lv
入左坑幾日就黎半價

起碼49

call愛護動動協會先

警已報

4x次

諗住捉隻馬去交配 會唔會出隻智障仔黎
4x次

諗住捉隻馬去交配 會唔會出隻智障仔黎

我個陣拎隻死左20次既五代去扑
佢出隻5I比我
入左坑幾日就黎半價

起碼49

其實死亡次數有冇咩影響
入左坑幾日就黎半價

起碼49

其實死亡次數有冇咩影響

例如0死 出到7代仔同女
44死 可能淨係出到仔
巴哈有人出到8B馬
咁係咪代表開左雜色
連登有愛

想入公會密邊個 QQ
琴晚兩點半上去執蛋,仆佢個街搬到山腰比隻忍狗開紅殺

巴打叫咩名
連登有愛

想入公會密邊個 QQ

想入咩公會
連登有愛

想入公會密邊個 QQ

想入咩公會

有無分會重生活
連登有愛

想入公會密邊個 QQ

想入咩公會

有無分會重生活

我搵人加你留ID

不過我係再次感動世界
明明以前D GAME鼓吹開紅打架
記得以前古惑仔online 日日打到仆街
呢加就大倒退
上面話影響到人果個 收番埋係屋企玩手指算啦

無錯
打機姐,唔啱玩咪走囉 下下守規矩
咁玩game玩黎有咩意思
連登有愛

想入公會密邊個 QQ

想入咩公會

有無分會重生活

我搵人加你留ID

不過我係再次感動世界

家門: 捉蟲入屎窟
明明以前D GAME鼓吹開紅打架
記得以前古惑仔online 日日打到仆街
呢加就大倒退
上面話影響到人果個 收番埋係屋企玩手指算啦

無錯
打機姐,唔啱玩咪走囉 下下守規矩
咁玩game玩黎有咩意思

同意
我覺得隻GAME人流流失都不外乎一班人自覺跟唔上/覺得隻GAME太複雜
好少數就好似我咁衝爆晒D裝棄GAME
隻game開得紅就你幾和平都預左比人殺架啦
因為比人開紅而唔玩就真係ON9啦
我覺得隻GAME人流流失都不外乎一班人自覺跟唔上/覺得隻GAME太複雜
好少數就好似我咁衝爆晒D裝棄GAME
隻game開得紅就你幾和平都預左比人殺架啦
因為比人開紅而唔玩就真係ON9啦

無人話係被開紅唔玩
話風氣問題
腦補得係咪嚴重左d?
我講lv 無上限加埋開紅風氣
裝唔夠人黎棄既又有太農棄既又有打交唔同想像既又有
巴哈有人出到8B馬
咁係咪代表開左雜色

8代應該係全開 可惜我仲未有7代母
巴哈有人出到8B馬
咁係咪代表開左雜色

8代應該係全開 可惜我仲未有7代母

岩岩係海城見到隻金馬, 有角 唔知幾代黎sosad
8代全開, 更新都出得幾快下
有冇諗過係特燈將遊戲環境做到有競爭?
俾人開紅唔係個個都好似台仔咁消極係到怪呢樣怪果樣
好多人唔夠人打會諗點樣夠人打,點進一步
進步一係投入時間一係投入金錢士
有競爭先至令到商城物品有人買

呢頭話開紅唔和平,果頭話出新商城物品p2w
成間公司靠你果幾百蚊入場費就夠營運咩

你指左左一個好好既point
而家無上限既P2W其實(應該話一早)係隱憂
真正地破壞平衡
而家珍珠商品升值左一次白樹交易量就多左咁多,可以見到其實唔少人都會願意P2W,只係而家個比值唔理想
以後仲會繼續升值,到時你再努力農都無用,會更多唔想花錢既人棄
如果官方有遠見D既應該趁而家吸多D新血再準備限制課金量好似韓服咁有每月定額
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞