[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
豪比錢買時間喳嘛,平唔平衡呢啲好難定,唔同立埸就唔同諗法。
你農怪可以升lv賺錢。
唔想哂時間去農,直接用錢去換時間。

時間+腦細胞重要啲 定錢重要啲既分別。 你要平衡,我諗得單機game幫到你。所有遊戲都係 錢字行頭,有錢就大哂。 你將黑沙諗得太完美 佢研發遊戲就係為左賺錢,如果隻game做到平衡 既話,仲邊有人比錢課金

我一直都無將黑沙諗得去到幾完美 係整人樣同有某D景色可取

韓國GAME平衡不嬲都唔掂,黑沙睇親生女就知
珍珠商品未加倍前已有巴打頂唔順P2W棄坑,到加倍又多D人棄,以後個比值再高既時候只會剩返堆肯P2W既人玩或者無視一切PVP既HEA玩玩家留低

E幾個月黎點努力去日夜農,到時侯可能隨便就俾P2W既超越
一切既努力就好似笑話

咁現實世界都係咁
點努力都唔夠父幹既人黎

睇開啲,玩得唔開心就quit

我係屬於hea玩果堆

點解你可以無視寵物/時裝/顏色/家具 依d商城物品,寵物合4代黑起上黎使唔少錢,顏色又係,家具分數頭3位果d都係用商城家具堆出黎,又係唔少錢,你一野就否定晒買依堆野嘅休閒玩家

另外有人話開紅唔公平咩

咁而家係討論緊開紅問題,提休閒玩家做乜尻

我係休閒玩家,我琴晚搬蛋比人開紅,跟住上黎呻,然後就有人開始討論開紅問題,我諗唔多唔少關事掛

俾人開紅3個方法
1靠自己變勁打返人(瘋狂農/課金換錢)
2吹雞叫公會幫拖(公會戰)
3上巴哈取暖

你休閒玩家課左一堆時裝寵物乜柒物柒預左係對你戰鬥冇任何幫助
俾人殺有乜好怨?

打緊怪俾人開紅冇所謂, 但係採緊集開我紅真係唔知想點

我就係呻依一點

好簡單,批評開紅,個問題一定係被開紅既人身上

某程度上佢又講得無錯,強化自己避免比人殺死,但我鐘意按自己時間步伐慢慢黎,可能因為咁,我玩黑沙玩得幾舒服
豪比錢買時間喳嘛,平唔平衡呢啲好難定,唔同立埸就唔同諗法。
你農怪可以升lv賺錢。
唔想哂時間去農,直接用錢去換時間。

時間+腦細胞重要啲 定錢重要啲既分別。 你要平衡,我諗得單機game幫到你。所有遊戲都係 錢字行頭,有錢就大哂。 你將黑沙諗得太完美 佢研發遊戲就係為左賺錢,如果隻game做到平衡 既話,仲邊有人比錢課金

我一直都無將黑沙諗得去到幾完美 係整人樣同有某D景色可取

韓國GAME平衡不嬲都唔掂,黑沙睇親生女就知
珍珠商品未加倍前已有巴打頂唔順P2W棄坑,到加倍又多D人棄,以後個比值再高既時候只會剩返堆肯P2W既人玩或者無視一切PVP既HEA玩玩家留低

E幾個月黎點努力去日夜農,到時侯可能隨便就俾P2W既超越
一切既努力就好似笑話

咁現實世界都係咁
點努力都唔夠父幹既人黎

睇開啲,玩得唔開心就quit

我係屬於hea玩果堆

Hea玩真係一流,又使追人又唔怕比人追

點解你可以無視寵物/時裝/顏色/家具 依d商城物品,寵物合4代黑起上黎使唔少錢,顏色又係,家具分數頭3位果d都係用商城家具堆出黎,又係唔少錢,你一野就否定晒買依堆野嘅休閒玩家

另外有人話開紅唔公平咩

我係休閒玩家,我琴晚搬蛋比人開紅,跟住上黎呻,然後就有人開始討論開紅問題,我諗唔多唔少關事掛

俾人開紅3個方法
3上巴哈取暖

俾人殺有乜好怨?

我就係呻依一點

問題唔係被開紅既人身上
而係俾人殺死之後怪呢遊戲機制怪社會風氣既人身上only

好地地大家都係玩隻GAME點解要攪到人 巴打都係參與活動搬隻蛋就俾人P死,而家反而係巴打唔夠強,唔開50lv以下既人有錯
唔係話太熟都叫做巴打,點解同理心都無
又嘈
一齊搓下啤酒算啦
又嘈
一齊搓下啤酒算啦

整左金色鍊金石之後做生活玩家超級爽
我屌你老母 王裝有無咁撚難升
+13上+14都可以疊50fs

非洲人就+13直接強突到+15啦
不過疊左50層都夠真3

不過疊左50層都夠真3

諗住用少d記憶碎 而家仲用多左

不過疊左50層都夠真3

屌 54層了

不過疊左50層都夠真3

屌 54層了

拎黎升飾品好過啦

不過疊左50層都夠真3

屌 54層了

拎黎升飾品好過啦

多謝你呢句 爆埋兩隻耳了

咩黎???

不過疊左50層都夠真3

屌 54層了

拎黎升飾品好過啦

多謝你呢句 爆埋兩隻耳了

Sor

咩黎???

公會個招傳送技
利申:9up

咩黎???

公會個招傳送技
利申:9up

賽馬?
有冇巴打可以加我入會

咩黎???

魔法陣 隨機傳送到沙漠某一處

咩黎???

魔法陣 隨機傳送到沙漠某一處

咕嚕咕嚕
有冇巴打可以加我入會

同求
家門 雷玟

另外有人話開紅唔公平咩

俾人開紅3個方法
3上巴哈取暖

俾人殺有乜好怨?

我就係呻依一點

問題唔係被開紅既人身上

好地地大家都係玩隻GAME點解要攪到人 巴打都係參與活動搬隻蛋就俾人P死,而家反而係巴打唔夠強,唔開50lv以下既人有錯

問題唔係被開紅既人身上(=個位巴打)
而係俾人殺死之後怪呢遊戲機制怪社會風氣既人身上only(=閣下)

另外有人話開紅唔公平咩

俾人開紅3個方法
3上巴哈取暖

俾人殺有乜好怨?

我就係呻依一點

問題唔係被開紅既人身上

而係俾人殺死之後怪呢遊戲機制怪社會風氣既人身上only(=閣下)

又關我事?一直講緊巴打俾人殺個問題
你有無睇清楚其他人點樣講?有人話佢唔開50LV以下有人話佢弱俾人殺好去呻定怨之類
而更根本既問題就係出係搗亂既人身上

開紅唔開紅我無反對,只係好多時要適可而止,唔好做得過份
地形知識唔係行去經過某啲位就得嘅咩??
定係一定要刷親密拎?

我就係呻依一點

問題唔係被開紅既人身上

你有無睇清楚其他人點樣講?有人話佢唔開50LV以下有人話佢弱俾人殺好去呻定怨之類

我就係呻依一點

問題唔係被開紅既人身上

我係女巫實開紅落暴風雪 激撚氣到
人山人海,仲忍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞