[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
有冇remote app介紹 有陣時唔喺街又想加下工 餵下勞工
有冇remote app介紹 有陣時喺街又想加下工 餵下勞工

2隻3世代10lv兔仔成功變做4世代
慳返D錢,真係強烈建議升到10lv先合
反正而家升級速度係以前3倍

兩隻3世咪算慢 1隻2世 1隻3世上

我一開始4隻1世代都係10lv合一齊上左2隻3世代
到而家3世代又10lv,成個過程掛網掛得耐既5日左右就攪掂

唔洗10lv
1lv照合,成功=3世,失敗=2世
2+3 易合過3+3=4

今次兔仔 我4隻就搞掂
3+3 真係好晒

2隻3都係1+1合有咩哂唔哂,咪又係TOTAL4隻
1lv合你下下都4隻就攪掂先好

其實佢既意思係。2+3,唔好追求3+3
因為有啲人會將隻2推上3先再升4
倉庫資源終於過10億
不過多數都係賣唔出去嘅垃圾
2隻3世代10lv兔仔成功變做4世代
慳返D錢,真係強烈建議升到10lv先合
反正而家升級速度係以前3倍

兩隻3世咪算慢 1隻2世 1隻3世上

我一開始4隻1世代都係10lv合一齊上左2隻3世代
到而家3世代又10lv,成個過程掛網掛得耐既5日左右就攪掂

唔洗10lv
1lv照合,成功=3世,失敗=2世

今次兔仔 我4隻就搞掂
3+3 真係好晒

2隻3都係1+1合有咩哂唔哂,咪又係TOTAL4隻
1lv合你下下都4隻就攪掂先好

其實佢既意思係。2+3,唔好追求3+3
因為有啲人會將隻2推上3先再升4

太多人無升隻1世代就合,出黎2+3就話有機會4,出到黎2+2咁點算
如果10lv先合合3世代個機率夠高既就穩陣好多
暫時樣本量唔夠多,遲D再有啱心水既寵再試下1世代10lv合黎睇下

而家都話寵升lv速度快左好多先叫人升高先合成功率高D,而且1世代可以拎個技能先有4個技能俾你揀啱用既去繼承
係咁走黎講2+3又成都唔知做乜
倉庫資源終於過10億
不過多數都係賣唔出去嘅垃圾

課金狗
RCE一個朝早..
RCE一個朝早..

巴哈有人吹奏
RCE一個朝早..

巴哈有人吹奏

唔係一早...
In RCE, we trust

RCE RCE

RCE RCE

RCE RCE

升返上千萬
開蛋有2隻,可以放售
大家睇既野唔同
你比我 就算而家寵升lv速度快左 我都唔會特突1世代升到10lv先再合
我都係1代 1lv合 之後睇佢出2定3代
而我自己本人感覺 2+3代出4代 機會 比3+3代 易啲
你話2+2點算 有咩點算姐 如果你要上4代 咪又係課金
你話你3+3上左4 咁大家今次都係好好彩囉
3+3 都可以係不變 冇升代架
大家睇既野唔同
你比我 就算而家寵升lv速度快左 我都唔會特突1世代升到10lv先再合
我都係1代 1lv合 之後睇佢出2定3代
而我自己本人感覺 2+3代出4代 機會 比3+3代 易啲
你話2+2點算 有咩點算姐 如果你要上4代 咪又係課金
你話你3+3上左4 咁大家今次都係好好彩囉
3+3 都可以係不變 冇升代架

為拗而拗
好好地親身試驗10lv 合成功講經驗出黎等多d 人試下
反正比以前易升左
又係都要話自己點合,就算易升都唔升
而家就乜都無討論就最好
有無把打洗到採集/釣魚 +1階
有個採集任務要用鋤頭掘20棵火焰鱗花,我用左幾把鋤頭都係得3棵

其實啲山草藥 有專某種既植物俾你採
可以搵番火花既植物黎採
執金蛋個山頂就有好多火焰鱗花你採

原來係咁,多謝指點
為拗而拗
好好地親身試驗10lv 合成功講經驗出黎等多d 人試下
反正比以前易升左
又係都要話自己點合,就算易升都唔升
而家就乜都無討論就最好

因為好多壕廢事浪費時間
買完直接合
合到4代為止
所以升唔升10呢對佢地黎講係無意義

寵物有幾壕
始終官方都有講lv 影響合高世代機率,長遠一定可以慳得到
真壕可以無視
我棄GAME之前買寵合
有三隻上左一代10LV,計埋之前有一隻,四隻合出黎全部二代 都唔知係咪我黑
之前有次反而1LV+1LV 就變三代
我3+3=3合左3次 而家都仲係3 唔敢再衝
利申 全部都係1+1=3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞