[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
等級差距真係咁大?

飾品差距+1大唔大?

想知差距係咪咁大可以訪問下日夜農班人
我覺得好少差距,難以理解為左咁少既差距點解要咁樣農法
唔係玩緊遊戲而係俾遊戲玩緊

不斷刷怪唔止係單單為升呢
而我就係為左刷錢先去農怪
去到後期飾品嘅差異先係最大
到後期,要升一點攻擊已經好難

升呢仲叫做確實提升實力
衝飾品仲要講機率,而且勉強都算有封頂
裝備封頂/soft cap 就會講,lv 差異先係最大
休閒玩係咪買最平個個包就夠?

有閒錢就最貴,佢依家有5折 40 usd 抵屌

休閒玩先最需要課金
打怪就寵物+20%經for 升lv
6-10隻女僕執野/交易所
生活就開爆背包負重同倉,採集/釣魚/料理時裝
工人宿舍同馬廊開爆埋慳貢獻
咁樣先有條件掛住機搵最多既銀幣
呢隻垃圾驚 真係唔岩非洲人玩
因為新出個50%經驗,game已棄
但都係手痕上巴哈睇下有冇花生食
點知有咁大粒花生,仲搞到要報警
就算唔玩隻game,得閒食下花生都幾正

棄game永遠一大堆理由

原來你做事唔洗理由

50%經咁少事就足以令你棄

本身隻game個遊戲性已經夠垃圾
農怪無聊,生活基本係挂機
打機好似番工咁撚樣
劇情,互動(合作)元素,探索元素,任務設計,代入感冇一樣係合格嘅
係想打下據點戰,搵番當年玩三國志online嘅感覺先繼續玩

自己又比人地遲幾個月玩
如果早玩,可以邊升面板邊打據點戰
但係遲玩,要辛苦追上據點戰個面板,亦都少左據點戰嘅樂趣

50%,可以睇出好多問題
首先,唔同玩家嘅距離
本來隻game開新版開得已經好快
50%將本來已經遠嘅距離拉得越遠
遲玩嘅玩家,冇時間嘅玩家
生活玩家,無課金玩家,全部被拉開

如果等級上限係低嘅(58 .etc)
出呢樣野冇乜問題,甚至係拉近玩家距離
但依家個上限,完全係拉開玩家距離
根本pay to win

同埋隻game半年都冇
就整D咁嘅野,官方似炒短線

龜龜我地永遠懷念你

休閒玩先最需要課金

點解休閒就等於要搵錢

我大部分時間係漁村望住大海發呆叫咩

休閒玩先最需要課金

點解休閒就等於要搵錢

到此一遊

休閒玩先最需要課金

點解休閒就等於要搵錢

到此一遊

afk

休閒玩先最需要課金

點解休閒就等於要搵錢

到此一遊

afk

唔抵得啊

休閒玩先最需要課金

點解休閒就等於要搵錢

到此一遊

afk

唔抵得啊

題外話,你地開game xigncode依舊野食左你地幾多cpu

休閒玩先最需要課金

點解休閒就等於要搵錢

到此一遊

afk

唔抵得啊

題外話,你地開game xigncode依舊野食左你地幾多cpu

0%
0.3mb
0%
20.5mb
邊個巴打斯關仁忍士
邊個巴打斯關仁忍士

邊個巴打叫關仁忍士
因為新出個50%經驗,game已棄
但都係手痕上巴哈睇下有冇花生食
點知有咁大粒花生,仲搞到要報警
就算唔玩隻game,得閒食下花生都幾正

棄game永遠一大堆理由

原來你做事唔洗理由

50%經咁少事就足以令你棄

本身隻game個遊戲性已經夠垃圾
農怪無聊,生活基本係挂機
打機好似番工咁撚樣
劇情,互動(合作)元素,探索元素,任務設計,代入感冇一樣係合格嘅
係想打下據點戰,搵番當年玩三國志online嘅感覺先繼續玩

自己又比人地遲幾個月玩
如果早玩,可以邊升面板邊打據點戰
但係遲玩,要辛苦追上據點戰個面板,亦都少左據點戰嘅樂趣

50%,可以睇出好多問題
首先,唔同玩家嘅距離
本來隻game開新版開得已經好快
50%將本來已經遠嘅距離拉得越遠
遲玩嘅玩家,冇時間嘅玩家
生活玩家,無課金玩家,全部被拉開

如果等級上限係低嘅(58 .etc)
出呢樣野冇乜問題,甚至係拉近玩家距離
但依家個上限,完全係拉開玩家距離
根本pay to win

同埋隻game半年都冇
就整D咁嘅野,官方似炒短線

龜龜我地永遠懷念你

多謝

btw,上黎都係想睇下有乜花生食
就算game已del,今晚都會睇下城戰嘅直播
想問下依家買買邊隻包好?

初入坑買最平,覺得OK可以補差價升級
死啦你地講到咁 我由52lv開始無打過怪 掛生活打下刷怪任都56了 會唔會太休閒

利伸長期手持2億以上

爬左陣文,上面d人屌咩50%係咩事

公會d人真係大心臟
想問 40usd 優惠會做到幾時?

公會d人真係大心臟

10億

公會d人真係大心臟

10億

綠名已經懶得衝

條友覺得出左50%經書之後p2w囉

都係個句 有錢=萬能
無經書都可以搵24小時代練

隻game pvp條件中lv 佔既份量唔少
咁既話升lv 就好啦
但到後期升lv 既效率非常低,而隻game又唔係副本game
結果就要爭練功地去到日農夜農
就算官方出左個+50%,結果可以充分利用既人唔多
參與到既人,多左經驗但又多左人去農,計落條數有無多到都成疑
參與唔到既人,可能本身都唔會買添
有人會覺得無影響 有人會覺得個差距擴大
而好根本既問題就係隻game 有咁農既要素
打隻game 都想休閒下,結果你唔好話要做最top,要見得人,就多少都要農
有人會話你要強就要付出架啦,但係要咁農法係咪合理,本來係咪可以多d 空餘做農怪以外既事呢

條友覺得出左50%經書之後p2w囉

都係個句 有錢=萬能
無經書都可以搵24小時代練

其實官方有規章禁請代練
不過相信唔會捉亦難捉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞