[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
疊層疊到+15既裝你地會攞去賣定拆,或暫負傾向降階

唔係用馬具疊嫁咩

傾向降階 再唔係就比分身
疊層疊到+15既裝你地會攞去賣定拆,或暫負傾向降階

唔係用馬具疊嫁咩

馬貝咁難刷 有冇組合醒下我
巴打用開咩setting
2隻用左7千5萬 保險

課金狗

要持有歐洲passport

巴打幾多層過? 我已經爆左n隻真2

35同36
2隻用左7千5萬 保險

課金狗

35同36

35開始試 而家40
馬具30層升左+10
有冇方法可以跌返落黎
2隻用左7千5萬 保險

課金狗

35同36

35開始試 而家40

有冇買保險

From Facebook

咩事

結果爆撚左ser 超多人 GM 都黎左兩個

我本來都覺得件事幾慘 但係不停咁洗世界頻就變左反感

咩事

我淚點高feel唔到慘係邊
我地都有幾個巴打因爲爆裝而棄game
我都冇幫佢流滴眼淚

咩事

我都冇幫佢流滴眼淚

可能我有啲人情味掛
始終係個女仔就黎過身

咩事

我都冇幫佢流滴眼淚

可能我有啲人情味掛
始終係個女仔就黎過身

身體咁差仲打機

可能人地已經宣告左死亡
咁俾著係我 我都寧願繼續打機 橫掂係床度等死

據說係事主家姐拉佢入黑沙坑

我都冇幫佢流滴眼淚

可能我有啲人情味掛
始終係個女仔就黎過身

身體咁差仲打機

可能人地已經宣告左死亡
咁俾著係我 我都寧願繼續打機 橫掂係床度等死

據說係事主家姐拉佢入黑沙坑

人生做一次主角都幾爽
岩岩升到50lv,有700萬,應該做d咩 好迷茫

生活
捉馬 掛馬 掛釣魚 種野 加工

生活

求其揀一樣做?

生活

求其揀一樣做?

大把野做
想農到56先玩生活又得
而家玩又得
暫時T7C+7G
不過都係仔
馬具30層升左+10
有冇方法可以跌返落黎

馬具無得降 所以我疊層係用輕盈馬具
賣出去都賺到錢
我以為得我一個咁諗 , 病人privacy係要考量, 但係呢樣又好contradictory, 唔講清楚又好難幫到你

唔係話唔想氹你, 但係呢個資訊爆炸ge年頭最好講清楚係咩事, otherwise 就搞到好似youtube 果堆 social experiments, 講就睇社會反應係點, 實際上咪不過只係clickbait

不過呢件事睇到好多人都好多單純, 感情用事, 一吹雞即刻爆Ser

生活

求其揀一樣做?

大把野做
想農到56先玩生活又得
而家玩又得

煮食 & 加工
前者煮貢獻出黎買node
加工, 材料係node出黎/自己買都得
我以為得我一個咁諗 , 病人privacy係要考量, 但係呢樣又好contradictory, 唔講清楚又好難幫到你

唔係話唔想氹你, 但係呢個資訊爆炸ge年頭最好講清楚係咩事, otherwise 就搞到好似youtube 果堆 social experiments, 講就睇社會反應係點, 實際上咪不過只係clickbait

不過呢件事睇到好多人都好多單純, 感情用事, 一吹雞即刻爆Ser

我想問下 去左到底會損失d咩
先不論真假
我去左既代價都只係顯卡壽命損耗左少少 當係非官方活動參與下
仲可以見到gm集下郵

先不論真假
仲可以見到gm集下郵

係俾人呃empathy 去賺fame係呢個世代已經唔係咩罕見事, 而唔係冇損失就去做

先不論真假
仲可以見到gm集下郵

係俾人呃empathy 去賺fame係呢個世代已經唔係咩罕見事, 而唔係冇損失就去做

大家觀點不同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞