[台服]黑色沙漠集中討論區 #20 仆街中伏

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
開左隻魔女同巫女,有冇神手巴打教下呢兩隻點配招/點玩
想升下再決定用邊隻
台服已經有人61
連沙漠都未撚出

全世界第一個63/64

我當係中華網龍D掛機game玩
所以我OK

我有朋友玩開泡菜版
玩左一個月都返左去

韓版本身遊戲環境同本身韓國國家對OLG既態度都成熟
唔好話台服,其他服都無得比

一直屌官方既生活玩家
不過開番副產之後仲課多左

生活其實我覺得官方做得求其...裝備方面
一件銀刺繡就頂哂4個位,偏偏商城既生活時裝就識得分部位
把工具就更加唔駛講,用完即棄,想話好似戰鬥系咁充實自己既裝備結果就得件銀刺繡可以攪
不過亦因為咁令到個門檻降低既

FF件工具可以鍊金石咁玩都幾過癮

仲要銀刺冇得防爆先煩
個價又平, 疊完層拿去衝飾品仲好

無防爆已經係一個好高嘅門檻
同埋生活道具都要你不斷用工人去整先有低機率出到有魔力的系列
再加上據點戰同城戰都好需要用大量嘅材料
所以我唔多覺得生活方面做得求其
應該話,生活涉及到嘅層面好廣

生活你應該接觸唔多
首先有魔力系列而家正常入手方法係印章,難攪過整出黎果種收集材料好多而實際功效就...
低機率做既係幸運系列,日本有網實測過同普通工具個分別好少,以採集量取勝好過
同埋大部分既銀刺繡去到+2就好夠用,係得料理同煉金升上去會比較有分別
諗番起岩岩出可疑果陣真係唔少人開到食人戒
唔知係咪真係bug機率
唔知係咪真係bug機率

果陣時d人係講緊用幾多億抽喎
2隻5代出左3隻7代
唔知係咪真係bug機率

果陣時d人係講緊用幾多億抽喎

公會有人8000萬乜鳩都抽唔到

果時開完冇耐就緊急維修

如果我今次打世界王出到王武
我願意用100分口德交換

一直覺得D死人既圖/片唔多老泥...你仲話想要王武

住個頭附近 琴晚就係案發現場附近等車 睇呢張圖睇左好耐

好似彩虹果邊

可能我見慣大場面

好似彩虹果邊

牛池灣 自爆無有怕

可能我見慣大場面

見過幾次人地跳樓

可能我見慣大場面

見過幾次人地跳樓

口德-10

可能我見慣大場面

見過幾次人地跳樓

口德-10

死廢老害死個司機

個司機應該入硬嫁啦
玩緊戰士 跟任跑 依家33lv
睇翻啲裝得十幾二十攻防
可以點搞 另外依家有1000珍珠
睇翻啲裝得十幾二十攻防

珍珠買負重先, 再買背包
睇翻啲裝得十幾二十攻防

用黑石強化裝備
武器先上加7,防具先上加5

咁係咪要買把勁武先🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞