[高溫效應] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (36)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有無相
想問下呢到啲巴打著成套suit係咪好少會拎袋? 除左frank Clegg之外仲有冇差唔多價位既brand介紹下
之前拎左條褲去比街市呀姐放闊,我話「放盡」,著左幾次都覺得仲係窄
兩邊都仲有一寸紙口左右,想問仲有冇得放

邊有一寸呀你玩我咩,差不多盡啦已經,唔洗留位閘骨咩,得無線果個位用得架喳
個instep...
太低喇for你對腳,正常個open新鞋係around 8-10mm,著耐左就around 5-8mm,唔好完全合埋overlap但都唔好咁開

你果個成寸都黎緊⋯⋯
轉個鞋帶綁法可能會舒服少少 (shoegazing有講)
Post 下圖先 結婚相
男神真係男神
但條袋巾唔使咁「突出」嘛?
我拋鏄引你post 嘛
影影下走咗樣please ignore it haha
依家係講正常情況我著rtw一樣會咁要求
無左個樣係無左個精華,始終人靚仔
坐等橙
眼鏡型男
TLB artista 個last 應該適合邊類型腳? 我試Alden 個vamp好roomy.
Btw rtw可能heel cup、vamp比較難有perfect fit,但長、寬、instep係一定要岩先好買。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞