『薪火post』BNO 續期資訊(93) 睇頂置

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我6月11號簽收.....個status仲未update......
6月10 MOGAN岩岩終於係枱底搵番我本passport出黎啦
6月12 A.DOWER簽收 仲等緊轉status 點解可以咁耐
嘩,屌咁撚平......早知用UPS

我用左郵局「易網遞」
$4x蚊...兩星期
hongkongpost好似有條link俾你check返UK royal post果邊去到邊
如欲查詢郵件的派遞資料,請瀏覽下列目的地郵政機關的網頁:
英國 - 易網遞
http://www.royalmail.com/track-trace

呢度有冇?
我30/5申請,13/7 DHL顯示已簽收 ,但話90日內要寄文件。status 未轉,我估應該有排先轉,會唔會趕唔切90日??但我啲文件寄晒過去 一陣話我application 失效點算
一樣內容
9號之後無再更新

XDDD
其實係咪一樣
分別只係價錢
6月19 A.DOWER 簽收
係咪要等多個幾兩個月先出到洞
繼續派彩
簽收果刻係90日內就得

簽收個日係申請既第43日 就算hm office 未update status 都當係?
再問多個戇鳩問題,啲文件入晒落個dhl文件袋度,使唔使喺個文件袋面度寫嘢(Application reference number之類)
A Dower果到攪咩
好似無見過佢簽收既人轉status
利申:612 A Dower
一樣都係等緊
用FedEx IP星期一寄,本身話15號送到,今日睇個日子竟然改做pending
E-express 其實等同普通空郵,只不過多四個狀態更新,正常要自決風險!
梗係要寫pex no啦
俾啲耐性啦,都未到英國!下一個狀態係到英國嘅國際郵件處理中心。
你驚嘅,差唔多90日前同佢哋溝通一下。之前佢哋講咗彈性處理,你想知多啲係問hmpo,問完記得上嚟update 埋大家嗰邊咩情況!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞