『薪火post』BNO 續期資訊(93) 睇頂置

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

爬下文啦 有d 11號都未收到
叫你sd doc既email 都係auto黎架
26/6 簽收啱先收到email話received
而家住址證明係咪唔受銀行出嘅信件?
啱啱搞果陣唔見有
一樣,黑洞左
一樣係15/6 黑洞
係wor 屌
自吞一打
等埋下星期 見11/6都有消息
差幾個working days
615 MORAN黑洞
今日仲收到叫我寄文件
終於寄出比我啦
歷時4個幾月
訓醒都無通知
611繼續黑洞
巴打有冇試過佢send email 黎 係打句咁既野?
You can now send your documents. Use a strong envelope that is the right size for your documents. Check the weight and pay the correct postage – consider using signed for delivery.
因為我係fedex寄 自己又用薄薄地既紙文件袋裝住 所以send黎?
templete
佢要你交乜就交齊就得,無話誠意唔誠意
你有野無就要寫信解釋姐
我上年Lost case 都係交好少野,仲少過正常續
剛收到回覆身份證大法失敗,去英國係咪無望?
Lost case一向交少啲嘢
唔該巴打。雖然睇過[要求寄文件係系統自動發出,如你的文件在寄件公司顯示為已簽收,則無需理會。],但係一收到個心email又會怯一怯以為寄漏野
點會無希望,咁多條路,咁多國家可以去,工作假期都大把機遇啦!去唔到就等如死?咁我哋選擇留低就等死?樂觀啲啦,想移民大把方法!
就嚟4張,無得去工作假期。

我唔要機遇,我要機會。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞