『薪火post』BNO 續期資訊(93) 睇頂置

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我8/7 寄件
10/7 moran簽收
但到今日仲收到email叫我寄文仔去英國
上佢個系統睇都仲係顯示叫我寄文件去
是不是正常架
睇頂置
Email automation is the ability to send time or action triggered emails to subscribers with relevant information. Automation is useful for a variety of different marketing purposes.
有睇,但睇唔到相關呢個case剩係見到話可以上網check status
要咁耐。咁我慢慢等,攪咗補領出世紙副本先
但我入個system 入邊佢都係顯示叫我交文件,完全無提及已經收到我的文件
今日都19 號,想請問是不是正常還是有問題
你的申請文件HMPO簽收後60個工作天內(SIXTY WORKING DAYS)更新

你的申請文件HMPO簽收後60個工作天內(SIXTY WORKING DAYS)更新

睇頂置
我可能眼大睇過龍,唔好意思
多謝你🙏🏻
一萬個唔該🙏🏻🙏🏻
hmpo未做到你個份申請所以未有人update個status,簽收同處理你申請既係唔同人
多謝你🙏🏻
我用左身份證大法confirm左我係有bno
於是我報左lost passport, 但係過左差唔多三星期都冇回音, 想問係咪正常? 係咪疫情關係定佢miss左我個request?
睇頂置
Ching身份證大法幾耐有回覆?
我過咗兩個星期都未有回覆
我一個星期都冇REPLY, 你2 個星期都冇REPLY
之前有人答我要成3 個月...
其實依家續證,已經連出世紙都唔使俾。系統改咗唔bno續證文件要求無咁多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞