『薪火post』BNO 續期資訊(93) 睇頂置

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
British is British!
UPS有巴打$177咋喎!上門收,準時穩妥!郵局呢期唔穩定呀,上唔到機就慢件,已經無咗競爭力!
612 DOWER 黑洞中
知唔知如果shipping label 出唔晒pex number 得唔得
我跟有個教學填左落contact person
點知係shipping label 變左optional 冇出到

份件大大隻手寫補返ok?
可以
PEX no係staff用對眼嚟睇住入機
大家好,幫屋企人續證!佢1994年申請過BNO,但一早就唔見咗本護照,報失時收到reference number,之後想SAR問返passport number,但又話冇佢BNO記錄,咁究竟係有定冇?有冇人遇過呢個情況?佢好肯定係申請過。
BNO用DHL寄出左,14號顯示簽收by Anrhony yates,但今日Check BNO status都仲未update有收到份文件是咪出左咩差錯?
唔得閒人手update
請睇置頂標題
見你地個個簽收叫R.Moran
我簽收個個叫M.Moran有無人都係呢個簽收
7月10號簽收左
我都係佢簽收啊
Ching你幾年前冇武肺係到阻住 當然會快好多啦
我老公report左lost個幾星期都未有回音
想請教下係咪要等到佢覆先可以做申請個part?
唔該
佢肯定自己曾經有咪可以直接再申請
22/6 dhl話簽收但hmpo完全仲未有音訊
明白 唔該
Cancel 咗有ref no 咪已經肯定有囉
其他人通常SAR 之後先REPORT LOST
有ref no就去啦!included child有機會唔到!
好,謝謝
得閒追下po啦 巴打
好多巴絲早過你都未轉status呀
耐心等待啦
之前有巴絲分享過,三段嘢同紅色一樣無少到!
英國暑假前係傳統申請護照旺季,加埋香港人呢期衝擊,hmpo都好難頂!最唔明係,佢哋當哋都未控制到疫情,啲國民就個個計劃周圍去,嘩播毒風險極高,真係唔應該發護照俾佢哋,仲有大有細添!佢哋最唔滿意嘅,就係有啲人快有啲人慢到離譜!各位巴絲你哋耐心啲,全國國民申請緊嘅心情都一樣:公平咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞