郵政署 郵差 2017

661 回覆
9 Like 3 Dislike
分信test 信既地址其實係堅定流?
堅既話通常係邊區?抑或全香港?
另外想問問特快專遞同普通郵政服務有咩分別?

流的
作出來
其實你無做過合約分信的話
都唔會快得去邊
唔心咁擔心,大部份人唔識
細心D慢慢來就得
郵差係咪岩毒撚做?
郵差係咪岩毒撚做?

啱 體力勞動少對人
初初入職係全日都搬搬抬抬幾kg至十幾kg既野, 係到勞改, 做工人, 辛苦錢黎架, 想清楚先apply, 唔係只會曬自己時間

其實郵差年齡層係幾歲到

利申而家24
初初入職係全日都搬搬抬抬幾kg至十幾kg既野, 係到勞改, 做工人, 辛苦錢黎架, 想清楚先apply, 唔係只會曬自己時間

老屎忽都係要搬, 除非升左高郵

所以落do反而好過係ctr

落DO
大寫同幫辦唔仆街=天堂

落DO
大寫同幫辦唔仆街=天堂

跟到好阿sir邊度都好做啦
Asso 畢業,15年有offer,萬三人工但reject 左
去山卡啦比狗咬
Asso 畢業,15年有offer,萬三人工但reject 左

如果你唔REJECT 今年就萬六了

又要見又要reject咁勁
可能考到差佬掛
想問手有紋身係咪諗都唔洗諗

著長袖囉

如果咁啱技能測驗或interview都30幾度,會唔會俾人點你點解著長袖

著長袖囉

如果咁啱技能測驗或interview都30幾度,會唔會俾人點你點解著長袖

自己兜啦

落DO
大寫同幫辦唔仆街=天堂

跟到好阿sir邊度都好做啦

發夢夢見有人上網睇到有人話某DO派完都唔準返去
要響出面鳩流流等到夠鐘先返得

幾多年工作經驗先
中三之後pt讀完中專做左幾年野大唔大機會
In 果時英文好屎有無機會
利申 已報
中三之後pt讀完中專做左幾年野大唔大機會
In 果時英文好屎有無機會
利申 已報

情境題果d 答得好咪有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞