郵政署 郵差 2017

661 回覆
9 Like 3 Dislike
係咪有專人負責送包裹?定派信要送埋?

咩係簽信段?同平時郵差派自己區有咩分別?而家仲有無依樣野?
根本辛苦工黎
今年申請左職位 有無人知幾時會有email去見?
今年申請左職位 有無人知幾時會有email去見?

收信既 有排幾個月後唔洗成日諗住

應該要有人收到信,個post先會推返上黎
btw呢排派緊果段好撚閪,做到好頹
本身諗住去玩下st (如果佢揀中)
而家就黎有aco柯華田唔知重去唔去玩好

玩下囉 不過如果返左工 方有假去

本身都唔諗住做差
po就會想轉
而家aco得左就88郵局條尾

aco請左就唔好嘥車錢啦

本身都唔諗住做差
po就會想轉
而家aco得左就88郵局條尾

緊係啦 我話你想玩st 邊有假姐

一日半日豪比佢囉
有冇巴打有新消息呀 等成個月都無係未正常?
而家郵差只會愈來愈惡做,入職真係要有心理準備。

利申: 新入職幾個月

俾心機

調部門囉
我都想調
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞