召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
好彩剩係最近IG問過但未幫襯
Esmae都越大越靚女
自從出埋牙仔 仲cute左!

其實啊yepi 畫極都係咁 有冇諗過放棄唔畫
Lm
定係佢其實無試吓畫其他嘢 畫嚟畫去都係畫自己同埋隻蛙 畫畫都係要練習先有進步
原來係用adobe sketch
咁唔怪得要逐筆填色

算唔算係試左?
我仲正打算放呢個story上黎
比著我生活有咩事發生咗 我會同男朋友/fd呻囉
但雲西下下都po出黎搏關心咁 平時唔係好多fd架咩
佢仲有波仔呢個男朋友同佢講咪得
塑造到自己好似得一個人面對所有野咁
都係佢自己
畫得都幾核突 畫卡通又唔係動漫又唔係
頭髮啲筆觸又亂七八糟
條眉兩邊又唔同型
瞳孔啲一橫橫好似啲小朋友畫公仔眼咁
下巴啲影仲要用灰色 好似用鉛筆起稿擦唔乾淨咁
成張圖線又明明畫緊同一樣野又粗又幼 仲要粗嘅地方錯曬

其實電腦/平板畫有好多嘢好方便 起稿喺另一個layer照住畫都已經可以避免張圖啲線奇奇怪怪咁 佢應該上網睇多啲教學
係 佢唔練仲要唔畫其他嘢都真係幾難有進步
一年啦人地
仲要張圖喺微博度嚟
咁捱得呀
平時睇佢都無咩嘢
參選港姐成個人連埋個look都柒咗咁多
佢之前影住用procreate但逐筆填色 諗緊佢係唔知procreate既功能定佢特登影果下逐筆填色
咁平心而論 佢個樣又真係靚過其他佳麗既
不過佢由頭到尾都無澄清番過會離開搞屎棍
比著我係EG Auman個啲真係吊撚哂鬼
dm叫佢關心下細佬女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞