召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
朋友少冇乜所謂 最緊要係真心對自己

但係佢啲fd差唔多個個都係
呃毒撚錢物化女性嘅臭閪
旺中19都有件啦 仲有唔同花紋添
Pkj條新片 佢條仔讚佢心口係佢靚嘅部位
然後佢話自己對奶墮 睇到忍唔住笑咗出黎
頂唔順佢班小學雞fans用二次創作嚟幫佢開脫啫
點解又開始吵蛙姐妹
侵權單嘢唔係認咗錯 仲send埋email?
之後蛙姐又勤力mon post
痴線西批評d咩 佢就努力po自己畫畫相+少許改變左髮型
既然相都影埋 已經知道件事係咪事實
咁佢認為感情係私人嘢唔答咪唔答lor
利申冇睇直播
但認為問咗10幾次感情事
人哋唔肯答都繼續問
蛙妹係閪但呢件事佢嬲都冇錯
唔明點解又要嘈交?
明明咁多抄襲既kol都冇被追擊
反而道左歉嘅就反覆追擊lol
你話同類人會做朋友 所以質疑佢人品都合理
但係話佢無朋友所以佢人品唔好 就奇奇怪怪
因為憎佢嗰啲唔知點解特別留意佢 mon實佢
恨不得佢永不翻身咁
其實睇得出佢好想討好痴線西 呢個post講佢邊到唔得佢就去做 或者 改善
算啦yepi 憎你嘅你做乜都睇唔順眼 唔洗吓吓咁在意呢個post啲野 驚到時好似mira同海恩奶油咁情緒有事就唔係咁好啦
利申 唔洗話我護蛙手 對佢無感
嘩屌冇P圖即刻出哂事
有幾知性
好奇佢地d客 係咪又係廿幾歲定再後生d既妹豬?

比我真係唔會買 U記起碼有碼quality 又有d保證先

由佢幾年前拍YouTube 開始
就覺得佢好造作
同埋硬係覺得佢有啲怪 但講唔出邊度怪
我好幾年有睇佢youtube 無諗過過左咁多年都係咁霉
講嘢個咀好似拿埋一舊咁 聽得勁辛苦
一早炒左了 佢要唔認都冇辦法
黃係黃 但佢樣殘都係事實
唔明點解咁多人負皮樓主
就嚟公審埋學校嗰班同學㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞