召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
痴線西常問Q&A
Q: 丁同Sue係咪鬧交 點解鬧交
係 唔知

Q: yaki 同黃安係咪唔Fd
係 唔知點解

Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係掛

Q: icu點解叫Icu
因為佢好Proud of 自己讀同Cu ibba

Q:Liz係咪黃
唔係,佢係世界女,見人講人話,好識do

Q: jade lam係咪藍屍
兩公婆都係撐警藍屍,個女個名叫popo

Q: Polly呀 肥蛙呀 點解分手
無人知點解

Q: 山東搬咗去邊
淺水灣藍灣大廈

Q: 呃nes姐假袋邊到有得睇
痴線西64,65自己睇

Q: ding係咪拍拖
係 冇人知男朋友係邊個

Q:肥蛙同福正係咪一齊咗
冇人知

Q:雪姨幾歲
Over40 (幾廿歲人仲扮少女)

Qundefineding住邊
荃灣海之戀

Q:coffee住邊
Savannah

Q:咩係螞蟻論
蝦乾做youtuber無耐嗰陣喺ig出咗篇螞蟻論串佢啲viewers/haters (想知詳情請google)

Q:芊芊同dicky分左手
Dicky有第三者 (芊芊開過story講)

Q:yaki住邊
Monterey(租返嚟)

Q:bubz係咪離咗婚?
係,因為佢老公偷食,詳情可以Google ,順便一提佢係藍屍

Q: 護蛙手Yepi係邊個
肥蛙
lm
Q and A話肥蛙係=yeip
冇決定性既證據就唔好置頂
感情狀況又唔吻合 佢地又有否認
搞到成個post好私怨
新po lm
大家唔好因為yepi而嘈啦
追完上一個po 真係睇蛙妹愈來愈唔順眼
想幫你家姐都唔係下下衝岀黎柒
想幫佢但變左害佢
同埋 唔好再咁mk啦
打扮到廿幾歲但仲好似14 5歲咁on9
7.11-12 初選 朝9晚9
多你一票好撚多
支持本土抗爭派

票站地點(持續更新): https://qrgo.page.link/uVuQi

【請廣傳】7.11-12 初選懶人包
https://lih.kg/2097868

Q: 護蛙手Yepi係邊個
肥蛙(疑似)或肥蛙朋友
詳情可以睇痴線西(104)、痴線西(105)

觀感有無好啲?
好戰姐妹
我覺得奇怪嘅就係呢樣野唔係佢嘅話點解唔上水
頭先睇多次104
我依家覺得yepi可能係蛙妹
你哋講到佢個live蛙妺又唔識講嘢又串串貢咁 yepi都係咁
到底仲要講肥蛙講幾耐
追咗幾個post追到無癮
之前淨係話個令字嘅時候都有死撐下同我哋鬧下交而家直情消失咗
lm
嗰陣都話過yepi似係蛙妹
不過比勁多人負評
唔明點解講人感情就話八卦 係私人野唔講得

由以前小花係咪同恆仔拍拖 咪你老母係咪散咗 pkj同邊個散邊個一齊 屎盆分手然後又起到牛油果底 蝗丁扮恐男但又俾人撞到影到

個個都咁講㗎啦 講肥蛙拍拖又咁啱撞到影咗相呢啲好新鮮咩 唔係得佢一個咁俾人討論同咁俾人話啦宜家先黎講咁樣好八卦?
唔理蛙妹定肥蛙 都好大機會係佢地
成日話改左但啲ig story 仲係博關注咁無得扮架story已經露曬餡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞