召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
其實都好大壓力嘅
咁佢之前俾人公海狙擊
佢都認左錯有做野去補飛啦
仲係一直有人捉住依樣野黎講
唔開心係正常嘅
覺得yepi份人係自我中心得嚟又好想得到觀眾認同
Mon實痴線西又畫畫又剪頭髮咁
可惜力有不逮

利申:之前有份屌yepi on9 唔係打算各打50大板 但真心覺得有啲人憎佢憎到jer住佢唔放 小小野都放大(eg佢畫「我真係好中意香港」又俾人屌)
另一邊啲護蛙手啲語氣又勁黑人憎一嚟就想撩交嗌咁
絲打覆錯comment 佢地講緊雲閪
Opps對唔住 睇錯
想覆樓上話yepi live講侵權講到喊自膠
有 170
嘩 碌落去嚇撚親
負皮係俾留言嘅人
條友唔知咩事同creamy有咩深仇舊恨
之前個名係 增肥絲大隻
係咁針對呀creamy句句人生攻擊
俾人屌到敗走 改咗名又黎過
Well said
呢啲先係尊重藝術嘅人應有嘅態度
唔似得一個冇才所以抄上抄 仲要死撐嘅肥蛙
尋日仲喊住多謝個觀眾教佢點走精面 其實佢都係冇承擔到責任
講得好👍蝦乾又被曲線抽乾🤣🤣
講起就嬲香港d Youtuber做啲challenge 三分鐘熱度咁
個排興起咩6點半起身
成班個個去拍 Mira 波仔 仲有一堆⋯⋯
10個有5個都做唔到
有啲起完錄完片又瞓返
完全唔知睇嚟做咩
佢地又冇咩特別行程/運動routine
純粹係潮流興又拍返段 咁又收錢真係爽
十幾個po前講雲西講得好勁果排
大家都話佢身形好似c9
真係好似廿幾歲女對波又唔彈唔滑
其實佢讀呢科做乜
佢又唔係做開運動

嗚啊 善兒真係好可愛好可愛啊
屌你
其實佢係咪鞋抽面,個下巴好肉酸
個鼻真係出哂事
平時都知唔可愛,但一有對比真係好樣衰啊救命個河馬鼻真係出事
水晶係講能量 其實都好有背景歷史
都係信則有不信則無
冇必要笑人喎
笑人信仰好唔尊重

利申 信水晶

Kiko本人細個都係個可愛嘅細路
係個有資格喊嘅細路女

個鼻嘅形狀真係一撚樣嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞