召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
同隔離討論mmm1122一樣
開到第十個post無啦啦勁多道德撚出哂黎
以為入錯post
唔知 但佢ig post成日都有人留言話佢越嚟越靚女
可能去深信自己會做到KOL
真係on9 有書唔讀 一陣啲妹豬好欣賞佢學佢就好笑
諗住做KOL過人世?
可能*佢*
佢染完個頭真係靚咗少少嘅順眼啲
但唔覺佢會做到KOL肥蛙都叫有出啲侵權product 但蛙妹is nothing
唔係佢家姐邊個識佢 又無突出嘅優點 A0
到底想sell乜 鬥廢? 過多幾年就收皮架喇
無學識 無技能 依家做全職youtuber姐係無返工喇
最後又係肥蛙養
其實個app會唔會係收集行蹤記錄 賣比人
https://youtu.be/whm1QhGUHtw

大奶奶去咗邊
佢真係打不死

佢真係愈黎愈樣衰
已經認唔出
依期肺炎爆得咁勁
coffee仲敢帶個仔去咁多人嘅沙灘
個個除晒罩咁近距離接觸
真係唔怕中招咩
港豬係架啦
佢個仔都好大陸
否認就唔係?個個都話自己冇上連登架啦
咪係 愈講佢佢就愈興奮
呢條友手段都幾勁
之前比人話佢抄襲
佢dm同絲打私底下認左錯就冇左回事
識將件事未搞大之前禁熄佢
YouTuber呢啲冇selling point 好快就過氣架啦
唔似bob叔教整野食/其他教打機
留名睇佢遲啲有咩拍
除左將軍澳悼念周梓樂令佢個寶貝仔食彈佢岀聲呻過之外
其餘時間佢都係港豬一名
行山食tea遊山玩水咩都做晒

睇佢ig都見到佢老公成日唔戴罩
信政府 唔怕
我都覺得似係SHARE一個ACC
youtuber好似sunny同creamy咁, 拍既片好唔好睇就見人見智
不過d片都叫有創意, 我覺得ok

衰衰地好似heyman同suenn咁, 雖然化妝技巧麻麻
但起碼d片都會share下化妝品護膚品用後感啦

但佢2姐妹真係d片悶到癲
家姐就畫埋隻濕鳩蛙出埋d垃圾產品
阿妹就唔知有咩技能
真係好唔掂
呢啲人唔見棺材唔流眼淚
見到呢啲港豬咁嘅時勢都可以咁平衡時空;
武肺第三波:
啲醫護放咗工返到屋企都會同屋企人保持距離
分檯食飯 仔都唔敢抱。
相反佢地繼續出去人多地方玩。
真係好火爆
睇死佢地都冇投票啦
咩都唔理就係到坐享其成
黎緊真係要mon post睇住呢啲仆街有冇講錯野
一講錯野即時報國安
一齊鬥紅開心仔
Live sell真性情
佢兩姊妹本來都唔係行美容blogger路線架喇
佢地本身都係sell貼地 日常/情侶vlog個啲
以前成日3個一齊拍片依家無咗heigor又無火花
拍下日常vlog又插廣告 仲要唔講有AD
之後又同福正拍拖比人斷正好地地開個live蛙妹又要回答得咁串 倒米
利申無睇佢地live 係爬文知道蛙妹回應好唔得體

想要做全職youtuber又唔出片 唔通真係內心夠強大就搵到食咩屌
同無限A0姐妹情
醒起佢話自己唔睇新聞
可能真係連依家確診數字幾多都唔知
Lm睇肥蛙同蛙妹幾時收皮
無左希哥既片 悶到仆街
全部都用感情/A0做標題
肥蛙 你多左人睇唔多唔少因為希哥咋
依家得返你同你細妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞