召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
睇佢講嘢應該覺得自己條件幾好
YEPI有漂過咩?
wtf如果有人話我似大陸人我應該會嬲到癲 然後即刻自我檢討轉造型
有名你地叫虰虰
又玩抖陰小蝗書
合乎形象
佢話用完依個嘢皮膚變好 真係得啖笑0說服力
俾啲鼓勵呂智恆like佢個page
https://www.facebook.com/luichihang2016/
同屎盤一鳩樣
永遠都係自己啱曬 係人地cyberbully佢
有無諗過自己啲片啲內容真係好mk好冇文化
呢條友ig一張客人圖都冇
全部都係00後kol
究竟娃妹個頭係喺Salon染定係用Liese染髮劑?明明佢賣廣告話係用Liese染,但睇Yepi條新片,娃妹似係喺Salon染喎
補返D圖比大家一齊分析下
蛙姐係條片話佢平時拍咗啲片要剪成個禮拜先出到街
條片今日出 咁當佢一個禮拜前拍
而liese廣告應該起碼兩個禮拜前出?

時間上唔係好match
當然如果佢咁鬼鼠遲出vlog都證實唔到

唔知佢隻紅染過幾多次
但條片就話染返同上次一樣
即係起碼係salon染過兩次
因為我見佢好似都無講到佢係再去染返啊,佢淨係講咗句染返上次隻色,所以真係唔知各位唔好意思我未fact check就衝咗出黎

應該狗公格 唔啱佢食就唔想做咁
仲要大力扯我d頭髮 on撚鳩
屌睇yepi新片 就係搵咗呢條撚屌剪我認得間salon
但又奇怪寫無sponsor
咁啱搵中佢?

好奇一問 泡泡染髮會甩得咁乾淨咩...
出面啲髮型師成日話最憎啲客自己用泡泡染 染完之後會漂得唔乾淨
佢係咪曲線
記得佢之前同小粉姐鬧交跟住del左小紅書定唔知咩)?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞