召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
留名
講到尾佢都係講緊錢
連mchi都係度講咩減肥
個個ig「女神」都係度sell ed
班道德西真係好撚煩 肥蛙嘅感情事唔講得 pkj 屎盤就講得 都幾雙重標準 同埋入得嚟有邊個唔八卦 次次討論肥蛙都有一堆人衝岀嚟護航 以前幾鍾意肥蛙 依加越嚟越反感
偷拍+推出公海狙擊 覺得已經唔係講下八卦咁簡單 之前講小花同南瓜都係係度講下就算啦 唔會有人推出公海
啲八卦雜誌全部都唔係講八卦咁簡單~
改名做追擊雜誌囉
講咪講 咁又點
佢應該慶幸有人講吓佢 炒熱度
之前佢用情侶黎做topic都係想咁姐
痴線西就係講八卦架啦道德撚建議去睇baby kingdom
佢應該慶幸有人講吓佢 炒熱度???
嘩 真係唔該曬你喎
推岀公海狙擊嗰個絲上個post都已經係咁俾其他痴線西話 根本唔係因為痴線西有共識所以先推岀公海 唔洗講到呢到個個絲打都想肥蛙死咁 大家都係討論下八卦 唔洗咁敏感
Baby kingdom 講嗰啲八掛嘢仲mean 睇Alicehaha啲post就知
平靜咗幾個月點解又變返一講肥蛙就嘈交
一個月/幾個post*
可能肥蛙未到睇佢前面 憎佢後面嘅程度 但屎盤 南瓜嗰啲就個個都唔鐘意佢 踩佢嘅話就覺得會係正常
其實我諗住求其po下娛樂台都大把廢文
反而覺得KOL界小強屎盤先最黑人憎
係條街度撞到佢跟住影低又唔得?
又唔係偷拍佢屋企入面
咁都叫粗???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞