召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
我覺得肥蛙以前啲旅行vlog的確幾好睇嘅
就算冇希哥嘅旅行vlog都好睇
但真係分手之後啲片就悶咗好多
至於蛙妹。。。。啲片好似一直都唔好睇
睇完一次唔會想再睇
佢仲要好少出片
可能佢覺得自己日日做瑜伽可以百毒不侵呢

確診數字有冇上升都應該戴好口罩
唔為自己都為個仔着想
大人病都已經好大獲
一陣搞到個仔中招
就好笑 咁樣害自己個仔
好撚無聊
好攻心 個cover佢正常樣
個兩個fd就咁柒
Suechangg发布了一篇小红书笔记,快来看吧!😆 LMxJ4WBRxneSZdG 😆 http://xhslink.com/AzgZp,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!

佢最奇妙嘅地方係張張相都唔同樣
我真係唔知邊個先係佢真樣
Sell 棚牙
屌!!!
咁講要落地獄架
不過係佢自己唔箍牙 怪唔到人
之前有條片肥蛙問佢 做咩skip人地叫佢箍牙嘅comment
可能遲下加埋福正呢
呢條撚屌我幫襯過
你唔係00後/中學妹妹仔就千祈唔好去剪
Hea剪到一個點 西口西面咁對住你
一有妹妹入黎就笑笑口聊佢地狗公咁樣
專做妹妹仔生意
蝗mui同咪nlm彤有啲似樣 藍絲真係特別柒
佢有邊條片係冇佢啲朋友
賤男not渣男
渣男
賤男
內心強大就唔會係ig叫春
法國你依家好好 唔捨得同你鬧交了
真係極反感coffee
佢個樣簡直係喺額頭上鑿上個蠢字咁
之前係大館撞到佢出event
見到周圍d中學生細細聲講話 咪個殘廁gathering
做人做到佢咁蠢 話自己無玩小紅書
但係比自己個youtube description出賣咗
又港豬到爆 乜撚都唔識 蠢到乜咁
抵佢一世搣唔甩殘廁呢個label
都唔明點解咁多人吹捧佢個仔
對我而言 佢好似男版lucy咁
一d都唔得意細細個個樣已經猥猥瑣瑣咁
話我毒舌都好 得意嘅大把 例如陳凱琳個仔咁
個乜鬼伯伯 我真係唔識欣賞
點解好似好耐冇見pkj po綿喵咁嘅
佢好多支持者架
即使佢係港豬都好多人睇
但唔知啲粉絲知唔知佢係假波
瘦到見曬骨 但大波 有幾多個

佢個仔 係咪得我覺得好似蚛蟈農村鄉下仔
綿喵過咗身啦⋯⋯
吓真係㗎無睇開pkj啲嘢唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞