召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
佢同sunny 成日日夜顛倒
好難唔殘
佢地日日做到咁 唔止眼袋大
我諗應該命都就快冇
32DDD去咗邊?
洗唔洗幫雲閪報失
呢排狂睇台灣髮型屋嘅youtube channel
入面啲作品同呢個比
差好遠 好大衝擊

好多都好撚靚
當你好絕望 就會想搵水晶/白魔法打救自己

之前有人話福正入個光頭幫幾好睇
今日順住boris個廣告過去睇
跟住連續聽咗兩首歌 真心不錯
佢喊晒口話同家姐唔係親生 成班妹豬cm安慰佢之後 就話係愚人節笑話
兩個都好鍾意wink黎wink去
一定係覺得自己好正
講真佢地雖然日夜顛倒係佢地自己問題
可能係生活習慣
但好多人踩佢地憑咩出條片賺咁多
有人地一半咁勤力再講啦 啲beauty vloggers好似兩星期出一條片都嫌攰
Pkjenn新片幾好睇
又係講self love
同埋講佢拍拖 早排上東方單野
唔貼link了
其實佢肯做返自己咪幾好
之前下下扮完美ig女神 睇見到辛苦
但都係公開左個ex同自己係日本扑過野
我自己覺得勁唔尊重
有冇問過個ex想唔想幾十萬viewers知佢兩個扑過
條裙著到佢漲咗兩個碼
點解Jade兩公婆唔宣傳佢地間mudmudkitchen?
補充返 唔知佢係咪mon post睇到有痴線西讚icu宣揚self love 執人口水尾講埋一份
啲歌真係
我仲以為佢係住公屋
其實好on9 通宵拍片唔知為咩
成日話整野食整到朝早 根本由日頭開始整已經唔洗通宵

其實佢d頭髮好扁好幼 唔應該整呢pat陰
成日睇佢ig d 相都有種講唔出既怪 個頭唔知想點

可以提供一個素材比佢哋
挑戰連續一星期每日早起早睡
趁機會搞番好個作息
條女基本上係人格破產
抄畫抄設計抄到風生水起
無道歉無認錯
無恥至極
我唔覺得由佢把口講出嚟嘅野有咩credibility可言
做返自己?唔該出黎認返句錯先囉
Yepi咁自我中心都肯公開道歉send email比原創者
PKJ呢?面皮厚過本字典 一於闊佬懶理 繼續無恥下去
自從依條片對波仔極度反感 完全唔識尊重女性
唔明點解佢仲有咁多viewers
佢五官好扁又成塊洗衫板咁
完全唔知佢嘅selling point
可能係夠mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞