召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
隻布本身就柒
佢第二次仲箍緊未箍完
見到啲人仲比view PKJ再讚佢 都真係眼都突

先唔講佢個底花哂
淨係過去一年香港發生咁多事佢完全平行時空mode
玩抖陰依啲支那app

都唔應該睇佢啦下話?

根據之前d片 打*應該係PR gift
benefit又del comment仲要sponsor屎盤 狙擊
屎盆又出返黎r撈 唔該大家去dislike佢 YouTube條新片
佢成日懶帶牙套
唔該曬 絲打
冇睇佢啲片好耐 依家先知
又出嚟乞即刻去負皮先牙屎面皮厚到加零一
依度個個都唔鍾意雲閪 亦都唔係話啲咩道德撚
但係講真呢啲咁deep既野下下俾你攞出來講
仲要冇證據 就真係cyber bully左少少
講真如果我係女仔自己啲私事俾人喺網上面咁樣亂咁唱( 前提係佢同以前男朋友性行為冇影響到任何人) 我都會抑鬱
其實某程度上依啲真係算係人哋嘅私隱 咁樣大大聲聲話人哋係公廁係雞 真係好唔尊重女性
(雖然佢成日扮大波好撚煩
咁你又攻擊creamy?
戇鳩
block左佢咪理啦
Blocked
係咪本土就要撐,某程度上係,因為香港本土嘢真係太少,唔係盲撐嗰隻,佢有咩做得唔好,就叫佢改。佢啲product 質素有問題嘅,屌到佢出返好,佢唔聽唔改好似spoon咁先屌撚到佢收皮。

但依家我見到嘅係因為唔鍾意佢份人就屌埋佢啲作品,就好似我地唔鍾意林鄭,所以覺得佢好撚樣衰,啲人唔鍾意港獨嘅,就話梁天琦樣衰。

但客觀啲嚟講,佢隻蛙頂多咪普普通通,點都未去好撚柒掛
不過喺痴線西post講selflove真係得啖笑
剩係yepi啲頭髮同yepi妹啲牙都夠講幾頁
如果我係佢都唔想公開啦
公開左 如果分手又要同觀眾交代
而家都仲有人討論緊佢同希哥點解分手
見過鬼仲唔怕黑咩

利伸 唔討厭 亦都唔係鍾意肥蛙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞