召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
下 做kol又唔代表一定貪小便宜嘅
唔係話幫佢 但係我覺得依個位有啲難鋤得入
即係我覺得冇好實質嘅證據顯示 有少少似砌人生豬肉
蛙姐係live係咁強調因為有班對佢好好既frd所以比人話侵權都撐得過 同埋覺得好對佢地唔住 所以好多時唔敢亂講野怕又hurt到其他人

但其實睇埋佢啲舊片佢所謂既frd永遠都靜係得樂怡 小妹同埋佢呀妹
你可以話唔係個個都鐘意拍片出鏡但睇佢ig又唔覺仲有啲咩朋友

有時都唔明佢真係有咁大班frd支持佢定單純係佢死頂住扮冇野
其實冇話想唔想逼佢公開 只係每當有人問佢 佢就話冇拍拖自己單身有幾次live佢都係咁講 但成日見到有絲打見到佢同福正拍拖 每個人都有私隱係真嘅 都冇話要佢公開個男嘅係邊個 都理解感情未穩定唔想公開住 咪就咁答係呀但係拍拖冇耐咋 我相信觀眾都理解嘅 只係覺得佢咁樣呃住好似唔係咁好姐
比d新意la 次次都用喊呢招
直腸直肚唔系無禮貌嘅藉口
乖啦打返正字唔啦
唔好好學唔學學雲閪咁打埋啲5p字啦
講侵權講到喊
一大班護蛙手話無事架 支持佢
又話二次創作啫 好平常
屌你地老味 打正旗號係做插畫 侵權真係無問題?
同埋做錯就做錯 咪撚盲撐
最好笑既係有人留啲所謂「追擊佢」既留言 呢班人會鬧返人轉頭 屌鳩人啲留言mean
護蛙手 真可怕
拍左多年咁快move on到咩 上面絲打啲時間線好似話分完手半個月就下個
話說係咪希哥有第二個
佢喊個陣
福正:保持正面!😙
之後肥蛙就答 好煩呀你😙
之後繼續抹眼淚
可能我覺得一個學生妹無特色無selling point無啦啦出咗名然後佢照單全收啲免費products 免費trips
有啲問題
定係只有香港先有呢個kol生態問題?
外國啲influencers 係真係可以向佢嘅audience帶到唔同嘅msg 有自己嘅selling point
但喺佢身上我睇唔到只係見到個mk妹出咗名就狂賣廣告
可能「貪小便宜」呢個字我用得唔啱
有班朋友撐住自己所以捱得過侵權單野
但睇完佢live佢都係無回應侵權喎好似
淨係不停多謝friends and fans
佢啲fd應該計埋蔥蔥福正嗰嘅
岩岩睇完蛙姐成個直播,佢搞成咁真係多得啲護蛙手唔少,下下衝出嚟屌人
不過有啲留言又真係有啲過份,又冇禮貌係咁重覆幾句野
我都係講返今日中午講過個句啦 沒文化 真可怕

侵權?唔怕!信蛙姐
侵權洗唔洗負責任?唔洗負!
頭先留咗句解釋下自己侵權 完咗live之後即刻有人request我+dm我
佢啲護蛙手都痴痴地
真係唔知雲閪都做過cornerc model 有無圖睇下
應該睇左圖都認唔到佢個樣
本身睇到肥蛙話自己知錯 喊住講一大堆野個陣
有一下係同情佢
但再見到啲護蛙手啲留言 即刻覺得反感
啲護蛙手係有佢講無人講 講唔啱聽既就屌
留言追住屌都夠痴線
仲咁有心機dm
惡過中共
佢啲嘴臉勁做作 有種想打柒佢嘅感覺
雖然講嘅嘢係真係幾好 要embrace自己
好耐之前就開始講話有個觀眾叫佢email disney話自己二次創作
講到依家都仲講緊
但有人cm問個email覆左啲咩 佢就唔答
咁即係其實佢有冇send到email都無人知
反而班護蛙聽到佢話會send email就即刻當佢負左責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞