召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
大奶奶呢?
想講其實佢哋全家都一個樣
好難信唔係親生
尤其個遺傳大嘴
三姊弟招牌孖潤腸

係boris度留過言有個咁嘅ac follow我
係咪啲妹豬fans嬲得滯
特別係佢細佬
仲要勁冇禮貌鬧佢啊哥啲Fans
唔係道德撚但係
咁樣會唔會搞到雲閪想自殺
正苦記者會
有咩主人就有咩fans
認真佢同屎盤一樣永遠都覺得係人bully佢唔會覺得自己有錯
Boris話封塵左一年多嘅北海道片
佢好似係同雲西去?但佢哋好似啱啱先一齊咗一年?
冇追po sor想知蛙妹咩事
點解search唔到呢個account的?😜
係幾sweet嘅
直播啲人諗法幾有趣,有個話”冇逼你要公開 都明白感情係私人事 咁到底你冇同福正一齊?” 睇到我都覺得煩 問成10幾次同一條問題 之後又話蛙妹冇禮貌 講真呀 比我係佢個妹都會咁樣覆 有啲人應該唔知發生咩事... 就係對上一次直播 又係有人係咁問係咪一齊係咪一齊 又係同一條問題 問十幾次 話冇人逼你公開點點點 但係到底係咪一齊啫! 否認就即係欺騙觀眾啦喎!佢家姐又面有難色咁 佢個妹就覆: 既然私人事 點解又要係咁追問呢 話佢前後矛盾之類 然後嗰個人就話 我都係問吓姐使唔使起晒鋼 講真比我都唔會有好態度 我睇到都好L煩
朋友得幾個有咩問題
真心朋友真係1-2個就夠
就算佢扮無野 其實都唔可以點 唔通喊住拍片?
冇左了
其實點解要公開?佢同邊個一齊都係自己事 有咩必要同其他人交待 佢態度係點我就唔清楚 但如果有人係咁問我我態度都唔方好得去邊
正解
咪係囉 多朋友又點 冇point到要攞人哋嘅朋友數量嚟攻擊係咩事
邊個post公開咗?
人無恥便無敵口講自己係香港插畫家 轉個頭就係自己隻蛙上面加層Disney層皮嚟揾錢 二次同侵權分得清未拎大公司啲創作嚟牟利嘅所謂香港插畫家侵權蛙麻煩咪撚叫自己插畫家恥與為伍啊繼續同你班fans圍爐打飛機係二次創作囉反正你班小學雞fans一定會照單全收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞