召喚痴線西(112)善用不推文回覆

1001 回覆
44 Like 5 Dislike
平時唔係做到好相親相愛既咩
cornerc靠mui同yumi先至返到翻身
人工應該唔會低得去邊
話說呢排咁多youtuber同aleshia”合作”既啲款抄足外國牌子 但係都大把ol同學生進貢真心唔明 香港市場應該都唔受抄襲貨架 都仲係咁多人買
乜撚野百搭白 急口令?
Club Monaco

Aleshia
終於肯拉返個口罩落黎戴
之前見到有其他絲打既...
Self Portrait

Aleshia

見到成街ol 學生妹妹仔都係度著aleshia
質料差 款款抄襲其他牌子 都要500up一條真係好唔抵
其實襯特價買/係外國網購 加多少少錢 就買到正版self portrait, club monaco ...洗鬼買抄襲大陸貨咩
仲要之前有絲打踢爆話係扮黃
希望痴線西發揮下影響力 洩露下呢啲奸商 (利申 之前月月進貢 發現佢抄嘢之後就不了)
屌佢老味抄到一模一樣咁款
痴撚線 點解可以厚面皮到咁
真心覺唔係要狙擊 但係抄都改下款啊
絲打們 真係一係加少少錢買正版; 一係有平買平 去捐下錢無必要比呢啲奸商賺...
真心見住成街都係 忍唔住上黎勸下世...
Shein(已經出曬命係高級版淘寶 質料差)

Aleshia (都要抄到十足十 仲要夠膽賣$600)
*出曬名
冇yumi同蝗miu佢一早執咗
女店主好黑心 走去搞serco
到依家ig都唔敢開返comment
少少虎背熊腰咁囉
變幻球
夜媽媽喺條隧道大笑咗
嚇死隔離
係喎
雲西之前幫過cornerc做model架
咩人咪群埋啲咩人囉 物以類聚
見到佢片尾個wink就想打柒佢
佢同柒頭yumi都好鐘意wink到面癱

生到咁嘅樣仲成日話自己係港版子瑜搏上報
似肥版咪你老母
完全唔知雲閪做過cornerc model
唔係serco嗰陣post佢出嚟都唔知有呢間野
M巾廣告嗰張wink先好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞