IMDb 一套過8分既既恐怖電影 : 訪嚇

416 回覆
16 Like 4 Dislike
咁隻鹿衝出黎到其實只係想發展比個警察黎?
我見主角之後有回想番借鹿

套戲劇情叫中上 但啲伏線好強
好少無用對白
好出色

鹿英文係buck
Black buck 係踩黑人既說話

所以點解死左隻鹿rose無唔開心
但chris仲去睇隻鹿
同埋最後sofa果到有個鹿像
Chris 用佢黎插死老豆

同埋男主老母死個時就係因為比車撞之後冇人理
有無人覺得班白人嘅idea幾有趣,佢地深信黑人係體格上比白人優勝,所以先想用黑人身體換取永生。
個聚會話黑人先係fashion, 女主角最後一路睇個啲nba班星大部分都係黑人,間接反映左呢個概念
咁黑人基因係咪係體格上比白人優勝?

我覺得女主角 search NCAA 係想搵下一個 target
有無人覺得班白人嘅idea幾有趣,佢地深信黑人係體格上比白人優勝,所以先想用黑人身體換取永生。
個聚會話黑人先係fashion, 女主角最後一路睇個啲nba班星大部分都係黑人,間接反映左呢個概念
咁黑人基因係咪係體格上比白人優勝?

我覺得女主角 search NCAA 係想搵下一個 target

佢地覺得黑人冇腦 但身體強壯
有冇人可以解釋下個園丁夜晚跑步個幕有咩意思 想講換左身體之後精力充沛可以24小時待機? 感覺有少少無厘頭

有冇人覺得似鳩拍豪

有冇人覺得似鳩拍豪

唔講唔覺

有冇人覺得似鳩拍豪

唔講唔覺

一講就好覺
有冇人可以解釋下個園丁夜晚跑步個幕有咩意思 想講換左身體之後精力充沛可以24小時待機? 感覺有少少無厘頭

以前是奧運跑手,所以在練習

依家先醒起個呀爸有講過grandpa輸左比個黑人
對乛乛乛
對乛乛乛

癡左線禁錯制

有冇人覺得似鳩拍豪

唔講唔覺

一講就好覺

第一次出鏡擰轉面嗰下已經忍唔住笑
套戲我俾分8.5
咁隻鹿衝出黎到其實只係想發展比個警察黎?
我見主角之後有回想番借鹿

套戲劇情叫中上 但啲伏線好強
好少無用對白
好出色

鹿英文係buck
Black buck 係踩黑人既說話

所以點解死左隻鹿rose無唔開心
但chris仲去睇隻鹿
同埋最後sofa果到有個鹿像
Chris 用佢黎插死老豆

同埋男主老母死個時就係因為比車撞之後冇人理

鹿個part係講個女主角唔想差佬check個黑人身份證

因為會曝露佢既行蹤
今日岩岩先睇完 推一推先
想問女主個細佬話女主咬人條脷有冇咩意思
套戲我俾分8.5

整體算唔錯
簡簡單單故事要做到懸疑感覺唔易

唯一想扣分係
最後主角突然變得太勁
或者改到主角下場慘D會震撼D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞