IMDb 一套過8分既既恐怖電影 : 訪嚇

416 回覆
16 Like 4 Dislike
幾個伏線做得好 換腦有驚喜 演員
有啲半hidden message要睇網評先知

新導演已經超額完成

不過都有突兀位 成度門開左俾主角摷相起底
條女咁有經驗都咁

唔係神不過值得一睇

唔知特登定咩啦 去到果個地步 黑鬼已經走唔甩
除左dvd 邊到有得睇另一個結局?

我向 facebook 度睇左,但被 block 左。

男主角 Chris 在殺完白人女友一家後便進了警局,而他自己面對一切也百口莫辯,最後僅跟好友說了一句「I stopped it…」。

好想睇
其實如果用返bad end
我諗套戲會再高分d

但睇完一定好sad
阿哥原來係First Class 識放聲波個位
有個位唔明,手術唔係將白人個腦移植去黑人身體度咩?

但最後個老豆係扔撚左個白人個腦
除左dvd 邊到有得睇另一個結局?

我向 facebook 度睇左,但被 block 左。

男主角 Chris 在殺完白人女友一家後便進了警局,而他自己面對一切也百口莫辯,最後僅跟好友說了一句「I stopped it…」。

好想睇
其實如果用返bad end
我諗套戲會再高分d

但睇完一定好sad

女友一家無死到?
有個位唔明,手術唔係將白人個腦移植去黑人身體度咩?

但最後個老豆係扔撚左個白人個腦

佢扔個個係頭骨 無用既

新導演已經超額完成

條女咁有經驗都咁

唔係神不過值得一睇

特登都好少少喇
不過又繼續做戲
留名
個feel似陰陽路加奇幻潮

其實個老豆帶主角介紹成班老野都估到係睇辦
不過係差唔知買黎做咩

條女有冇份其實都唔使估啦
個party一年一次
即係主角唔係第一個
即係女主角一年帶一個

條女吹水話係一年一次
其實只要有新貨到就可以開party

新導演已經超額完成

條女咁有經驗都咁

唔係神不過值得一睇

特登都好少少喇
不過又繼續做戲

最仆街係繼續扮搵車匙
點解換完腦之後會黑人女人同園丁都會痴痴呆呆?
今日睇完

屌你做手術開腦個part真係好血腥

有幕主角夜晚食煙 突然個黑人女傭彈出黎

又係嚇左嚇

我覺得有兩個原因
1. 佢地

我覺得有兩個原因
1. 佢地

1. 佢地個腦係老人家
2.佢地要扮園丁/工人唔習慣 所以有d唔自然

我覺得有兩個原因
1. 佢地

1. 佢地個腦係老人家
2.佢地要扮園丁/工人唔習慣 所以有d唔自然

但點解要咁詭異
個園丁講既野仲要好唔似老人家會講
好多人睇完都唔太明
有冇帶腦去睇
個女主角好好戲 後面佢扮哂緊張咁同黑人朋友講電話嗰到
明明把聲好有感情但個樣係冇表情
睇到好寒
睇到好寒

扮搵KEY果度幾心寒
睇到好寒

扮搵KEY果度幾心寒

男主角睇相個陣都知咩事
仲叫女主搵key
我諗佢真係接受唔到

男主得返女友可以信 一絲希望
冇計 全屋癡線
頭先睇左
我淨係想講女主真係好演技,去到搵車匙我仲諗緊會唔會佢係俾老母催眠左先做哩d仆街野,但去到搵車匙個到
但覺得Phase 2個時解釋哂所有野攪到無乜驚喜
btw有野想問
Grandma做乜斟茶個下咁驚? 之後俾老母屌? 哩下係為乜

新導演已經超額完成

條女咁有經驗都咁

唔係神不過值得一睇

特登都好少少喇
不過又繼續做戲

呢個位確係設計得太唔自然

唔知點解好多外國恐佈片
都係個D大屋既細門或地牢收埋D最重要既証據
好鬼老土
不過呢套唔算恐佈片
只係懸疑片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞