IMDb 一套過8分既既恐怖電影 : 訪嚇

416 回覆
16 Like 4 Dislike
未睇不過想知套戲係純粹懸疑驚悚
定都有jump scare?
想睇 不過好憎jump scare

少少一定有

不過唔算多
我以為最後警車出來嘅係個白人警察,幫嗰家人執手尾,捉返個黑人入去

以為女主角比老母洗腦

開頭我都以為係
見佢係咁反歧視
聽講原本編劇/導演想拍sad end
不過後尾都係接受左呢個happy end等成件事無咁灰

其實我覺得最尾落警車係一開始查牌警察
因為歧視黑人啪左男主角會仲精彩

可能原先sad end結局就係咁
思裂好睇係因為條女咋

小小jump scare, 唔太恐怖
Obama
最尾男主角殺哂佢地成家好撚爽
由其打鳩個細佬。串串貢呀啦

sad end 套戲會再高分d
同埋我單seed睇

唔覺有2:24個一幕既?

https://www.youtube.com/watch?v=sRfnevzM9kQ

我睇完都有諗返起好似冇左 trailer 呢幕,唔知香港上個 version 會唔會有唔同。

我睇果個VERSION 1:22同2:10果幕都無
同埋我單seed睇

https://www.youtube.com/watch?v=sRfnevzM9kQ

我睇完都有諗返起好似冇左 trailer 呢幕,唔知香港上個 version 會唔會有唔同。

我無左帶住頭盔揸槍個幕,2:2x
同埋我單seed睇

我無左帶住頭盔揸槍個幕,2:17
This bitch is crazy this bitch is crazy
Bingo個到係點樣拍賣?
無幾可有荷里活戲黃種人同白種人地位一樣崇高
套戲個feel好唔錯
幾緊張

伏筆位好多

唔怪個個黑人女人成日都照鏡
原來係要確保個假髮冇走位 唔會露到個手術疤出黎

黑人女人做得好好
個下又笑又喊,完全表現到個種矛盾!
Bingo個到係點樣拍賣?

女友負責識黑人男
比佢地屋企人拍賣比人
原本以為好似Eden lake
兩條友入左恐怖森林比人追友
原來條女先係最奸果個
一開始介紹果陣話個阿叔嘅老豆
以前奧運輸左俾個黑人
之後夜晚個黑人係度跑
其實就係個阿叔嘅老豆
拎到黑人身體之後係咁訓練自己

呢個位真係唔錯

不過本身我覺得販賣催眠左嘅黑人就enough
去到換腦換身體就over左了
成套戲係緊張既
不過個concept 同skeleton key 好似
一個用巫術 一個用

有無人睇過

有睇過 又係有黑人

skeleton key 好睇好多
get out睇左4份1已經完全估到之後點發展
而且冇咩緊張感
感覺純粹攞種族問題黎做賣點
豆瓣有人覺得最後男主殺女主果陣兩個人對望已經比女主催眠調換左身體
豆瓣有人覺得最後男主殺女主果陣兩個人對望已經比女主催眠調換左身體

調換身體唔係要換腦咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞