IMDb 一套過8分既既恐怖電影 : 訪嚇

416 回覆
16 Like 4 Dislike
如果套戲變左黑人捉白人黎換腦,一定俾人插抹黑黑人
Nigga
大部分都估到 例如bingo係拍賣 閃光燈係解催眠
中間男主角搵到女朋友同黑人d相都有一刻諗過條女都係奸 但係佢搵鎖匙個part做得超真 完全估唔到原來佢真係奸角
睇到最尾..
男主角個fd 揸車過黎...
男主角問佢點解識黎
有一秒鍾我係度諗..
會唔會男主角個fd話係你條女叫我黎, 我真係想搞你條女

有FF 過Sad End, 最後個肥黑人成為下一個點心

不過佢咁肥,有冇人要佢

另外,細佬問佢有冇打過拳之類其實係想點?純粹真係吹水
點解園丁會自殺?
中間男主角搵到女朋友同黑人d相都有一刻諗過條女都係奸 但係佢搵鎖匙個part做得超真 完全估唔到原來佢真係奸角

有一刻
點解園丁會自殺?

應該係暫時性奪回控制權
所以佢自殺左算
點解園丁會自殺?

你比人換腦你都想死啦
點解園丁會自殺?

你比人換腦你都想死啦

閃光燈照一照,黑人人格返左黎
為左唔再比白人控制返就自殺
btw有野想問
Grandma做乜斟茶個下咁驚? 之後俾老母屌? 哩下係為乜

搞匙羹個時觸動到grandma個潛在人格

呢幕係blu ray版cut咗,剩係啊媽話佢地keep住個傳統,就算先人唔係到仍然攪party... Grandma聽到恍惚一陣

果啲邊駛估 戲入面直程講埋比你聽
點解換完腦之後會黑人女人同園丁都會痴痴呆呆?

我覺得有兩個原因
1. 佢地

1. 佢地個腦係老人家
2.佢地要扮園丁/工人唔習慣 所以有d唔自然

但點解要咁詭異
個園丁講既野仲要好唔似老人家會講

睇番三個已換腦黑人講嘢真係唔似黑人
園丁同男主角講嘢對白似老人家喎(話條女係咪好正, 呢D對白西片D老人家成日講...)
反而係兩個已換腦男, D眼神表現有少少遲疑, 但grandma就精靈好多
同埋最後係點解grandma俾男主角車撞到(想stop男主角???), 剩係之前交代grandma見到男主角就走咗,,,
點解換完腦之後會黑人女人同園丁都會痴痴呆呆?

我覺得有兩個原因
1. 佢地

1. 佢地個腦係老人家
2.佢地要扮園丁/工人唔習慣 所以有d唔自然

但點解要咁詭異
個園丁講既野仲要好唔似老人家會講

睇番三個已換腦黑人講嘢真係唔似黑人
園丁同男主角講嘢對白似老人家喎(話條女係咪好正, 呢D對白西片D老人家成日講...)
反而係兩個已換腦男, D眼神表現有少少遲疑, 但grandma就精靈好多
同埋最後係點解grandma俾男主角車撞到(想stop男主角???), 剩係之前交代grandma見到男主角就走咗,,,
套戲好似涉小小神秘學

三K黨

條囡D相, 好似有參加三K黨活動
片頭比人捉左上車既係logan?

另外 我覺得個啊哥其實都想要chris 既body, 佢話黑人去到極致會成為真正既猛獸,佢又咁鍾意打交同mma, 加上拍賣會個盲佬投標成功,佢個樣係有d 不屑

應該係,姐係Andre

冇人救Andre

片頭片尾原來同一架車
即係片頭行事個位係啊哥
睇完,覺得值6分左右
片頭比人捉左上車既係logan?

另外 我覺得個啊哥其實都想要chris 既body, 佢話黑人去到極致會成為真正既猛獸,佢又咁鍾意打交同mma, 加上拍賣會個盲佬投標成功,佢個樣係有d 不屑

應該係,姐係Andre

冇人救Andre

片頭片尾原來同一架車
即係片頭行事個位係啊哥

啫係一開頭被捉個黑人係個歌手?
我仲以為係主角 用緊倒序 最後會比人捉翻
點解好似一樣樣
前半段我覺得係出色既
氣氛凝造得宜,會同男主一齊感到甜蜜同時不安

但後半個廢老一開始解釋來龍去脈
然後見到個手術個時,就出哂戲啦
由本身前半堆疊出好貼地既不安,好實在既被歧視既不安
加入咁超現實既儀式同埋個肥黑老友,我真係投入唔返入去
然後佢每殺一個人,我都睇到好似睇笑片咁
真係笑到尾

但導演處理細節位真係好細心
真係寧願故事係講巫術講鬼,我都會入戲過呢套個設定
前半段我覺得係出色既

真係笑到尾

後尾好俗套,典型既復仇情節
我期待佢用"催眠"做題材可以多d twist 位
個肥黑直情係破壞左個氣氛,係警局果幕搞gag
套戲好似涉小小神秘學

三K黨

有咩?講多D,我冇印象
前半段我覺得係出色既

真係笑到尾

盲佬主要解釋係部份換腦
如果無個段戲佢又唔解釋, 我會認為之後嘅手術係成個腦換曬, 咁樣觀眾可能唔會明點解重有自我意識殘留
不過我都覺得用其他方法去演好D, 宜家太畫出腸
前半段我覺得係出色既

真係笑到尾

盲佬主要解釋係部份換腦
如果無個段戲佢又唔解釋, 我會認為之後嘅手術係成個腦換曬, 咁樣觀眾可能唔會明點解重有自我意識殘留
不過我都覺得用其他方法去演好D, 宜家太畫出腸
套戲好似涉小小神秘學

三K黨

有咩?講多D,我冇印象
套戲好似涉小小神秘學

三K黨

有咩?講多D,我冇印象

套戲好似涉小小神秘學

三K黨

有咩?講多D,我冇印象

http://imgur.com/0OcyylM
右面幅相,背後D人
相中條囡唔知騎緊乜
BTW, 其實都唔知係咪女主角, 不過放得入去, 唔係佢都係佢親人呱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞