IMDb 一套過8分既既恐怖電影 : 訪嚇

416 回覆
16 Like 4 Dislike
個女黑人個動靜好嚇人。

覺得個女黑人勁好戲 特別喊果場
其他黑人喊都好撚心寒好不安

其實佢喊乜?又唔比人叉電
個老黑鬼毛啦啦跑遏去做乜?

你訓住睇?

唔鍾意個黑人同條女仆野,所以喊?

唔係,係原本果個黑人女人可憐黑人主角就黎俾人切腦

其實我都唔係好明佢喊乜 但個感覺好不安好恐怖

其實睇下豆瓣 好多高質影評
黑人女人喊 係因為男主所講既野
男主講話佢係白人多場合會覺得緊張
呢段野聽到佢好有同感,所以喊
雖然佢地做左手術,換左腦,但其實佢地係以旁觀者既身份去睇緊發生咩事,所以雖然佢地控制唔到身體,但潛意識既感受可能會令到佢喊
男主角執野著草時向女友房度發現佢 d 集郵相,最後𠴱張仲要係屋入面個黑妹,男女通吃。

應該只係做朋友,但照帶左返屋企換腦
男主角執野著草時向女友房度發現佢 d 集郵相,最後𠴱張仲要係屋入面個黑妹,男女通吃。

最估唔到就係女主
由頭到尾都係奸
可能太高期望去睇
覺得還ok...

最估唔到就係女主
由頭到尾都係奸

最尾重大叫help 扮受害者 勁仆街

最估唔到就係女主
由頭到尾都係奸

最尾重大叫help 扮受害者 勁仆街

扮搵唔到車匙果下,演技唔錯

呢幕睇得出主角好撚hurt
岩岩睇完
最衰之前睇過trailer 知係催眠 估到個黑人係比主角解左催眠先會叫佢get out 如果唔係會覺得心寒好多
但換腦同玩bingo果到真係估你唔到
其實一開始講左呢個小鎮啲人都好有錢,
所以佢地呢家人就食住呢條水,捉啲黑人,等啲有錢佬用錢換身體,其實都幾好賺,Bingo果到等於拍賣真係估唔到,不過最想知就係最尾殺哂啲人,咁主角點,洗唔洗比人告
所以佢地呢家人就食住呢條水,捉啲黑人,等啲有錢佬用錢換身體,其實都幾好賺,Bingo果到等於拍賣真係估唔到,不過最想知就係最尾殺哂啲人,咁主角點,洗唔洗比人告

黑鬼差佬係佢frd,又得佢知,怕咩

屌,又搵唔到英文字幕,睇啲殘體翻譯,
佢地似係機場保安喎 係差佬咩
係緊張無乜悶場
不過好似收得太快咁
中段黑工人同男主角講話女主好正
都估到少少
不過一直以為女主係好人 但係比人洗左記憶
個女黑人個動靜好嚇人。

覺得個女黑人勁好戲 特別喊果場
其他黑人喊都好撚心寒好不安

其實佢喊乜?又唔比人叉電
個老黑鬼毛啦啦跑遏去做乜?

老黑鬼係女主角阿爺 佢老豆咪講過佢阿爺係賽跑選手輸左畀黑人囉
係緊張無乜悶場
不過好似收得太快咁
中段黑工人同男主角講話女主好正
都估到少少
不過一直以為女主係好人 但係比人洗左記憶

我以為呀媽催眠左個女以前係同白人拍拖同埋佢係唔關事 點知
有無知前面撞到鹿 close up 主角樣有咩含意?

人類當鹿係畜生

白人當黑人係畜生

最後主角用埋隻鹿黎返擊

人類當鹿係畜生

白人當黑人係畜生

最後主角用埋隻鹿黎返擊

就係咁簡單
SEED版係咪少咗幾幕?
個結尾收得太快
不過前中段氣氛營造得幾好ge
以為女主角比老母洗腦

屌,又搵唔到英文字幕,睇啲殘體翻譯,
佢地似係機場保安喎 係差佬咩

要怪就怪當初女主角唔比差老查男主角身分證啦
結果根本無人知男主角黎過,更加唔好話要證明係佢做
未睇不過想知套戲係純粹懸疑驚悚
定都有jump scare?
想睇 不過好憎jump scare
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞