英國, 加拿大, 美國, 澳洲生活資料分享

419 回覆
175 Like 68 Dislike
r生意
我係下年grad有諗過去讀書移民,但全英就一定好難跟,畢唔畢到業都成問題

台灣又要專科有38000先可以留低,自己讀緊乞食科一定上唔到38000
Fob/tourist 有時衣著都分到 中國人通常都一定係balenciaga, yeezy etc好易分
唔一定架
我係留學生 朋友係abc
朋友試過俾人歧視但我冇
真係痴線自我中心到
掛P有排你掛
Sydney 撚表示Mel >>>>> Sydin terms of 野食
GC 就只係得Surfers Paradise 正
不過去Brisbane 都係個幾鐘車程

不過mel d 肺炎case

不過citizen可以TN去美國做嘢
可能你唔似中國人
Exactly

你估有無人會ni hao 佢?
呢個真
我朋友係真人花木蘭
不過衣著上我似fob多d
咁我會揀美國
brisbane 其實好廢bo 感覺

城市化無咁勁

有d無所適從

gold coast 真係好輕鬆
又多架妹

Mel正在好多旅遊地方

近近地又可以去Tas
花木蘭
掛P有咩所謂
係香港人先咁在意
佢地有d人係咁 總之你唔係同佢同種佢就屌你 你係大隻佬都照屌
你喺街嗰度就可能有D廢人話歧視
你正正常常返一份工啲同事一定唔會歧視你
起碼唔會做到出面
通常會歧視人嘅只不過會係嗰啲平日喺街遊蕩無所事事嘅廢人
我自己住喺澳洲差唔多七年都冇話真係有咩歧視
無關係ga bo

種族歧視只係唔同顏色就歧視你
咪係 之前有個老野係bart度屌一個亞洲大隻佬 跟住差d比人打爆 on 99
準備埋頭苦幹讀ielts 希望一年至兩年可以上到7.0-7.5分
英國NHS,有時都係睇返私營。
照腸 排左成年 先有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞