英國, 加拿大, 美國, 澳洲生活資料分享

419 回覆
175 Like 68 Dislike
仲有richmond hill D野係平D的, 加上, 你話呢間野好食? D飯凍既....我上次買杯奶茶, 甜到呢...
以前成日去thunder hill飛車
你係咪太耐無返過香港....
Gold Coast 係幾好 如果有錢啲諗住嘆世界退休sunshine coast 最靜
PHD D人話多女吊
係咪好耐冇返香港
茶餐廳午餐$45起跳 未計野飲
份量又愈來愈少
加拿大d餐多到細食既人可以分兩餐食
下⋯呢間嘢係bc.........,
可以LA

五眼出緊法例,居民可以自由流動工作/居住
無加拿大經驗係煩D, 但至緊要搵到第一份搵, 有個好agent就OK~人地都係睇你做唔做到野, 第一份工係麻煩D
好撚遠 無咁北啊大佬
同埋phd無乜錢 食完交租就無
Vancouver仲要算係最出名多好野食
我覺得UK> CA > AUS > US 如果係無咩學歷黎講
反而我幾鍾意住美國 但一定要西岸
所以呢啲真係好個人
唔知wor 無鳩屌
我都係bio
要平去食越南pho 又大碗又平過香港仲係cash only
我都覺得係
諗起又好想食 我愛越南pho
多倫多D香港野真係屎黎嫁....嘩, DT個D野...我自己要開車個幾鐘去Congee Queen食下正常少少, Markham個間何理活先叫食得下, 但D燈光真係呢....暗到呢....好有格調
我最唔撚鐘意就係咁大份, 我上次叫左個牛肉飯, 6片牛肉, D飯大到.....佢其實可以收我平D..
佢地唔戴罩真係好撚煩 但係我覺得槍枝黎講到呢家都唔算係太大問題 當然最好就禁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞