英國, 加拿大, 美國, 澳洲生活資料分享

419 回覆
175 Like 68 Dislike
真?
笑撚死講到咁撚唔鍾意你咪返嚟囉
咁撚多嘢挑剔宜家人哋又有民主有自由又肯收留你仲想點呀
講下姐, 但D英國鬼真係見錢開眼, 唔係講笑, 我老細係英國老鬼...佢都係咁, 佢話我知都係咁.
IT好吃香嫁, 黎roger做立即移民.
IT 好吃香, 馬上移民, 黎roger做
Master+8777係入場券
美國唔同州大把嘢唔同

你講呢啲廢話根本同班廢佬話係美國會有人周街開槍射人有咩分別?小弟係美國住過三個州

完全同你講嘅完全唔同

仲有加拿大大把好嘢食
利申美國讀EE 玩hardware, ASIC

申請左green card
又有BNO

美國發展定英國好
Bno5+1變bc之後可唔可以去澳洲?
問左唔使錢offspring. 細蚊仔, NHS唔使比錢, (多幾日睇, 係九成九唔使錢), 佢地住超過半年叫居民, 唔使錢, 學生都唔使錢做咩BNO要錢..
如果BNO要錢就叫佢平權, 要錢點住人
Melbourne長住供樓洗費貴唔貴?
加拿大未開關, 大佬, 唔知比唔比香港人入..
以為你話洗諗加拿大 要8777咁要磨練下先了
講D唔好既野比D人知呀, 等D人以為好好, 我無話唔好, 點垃圾都好過無自由既香港, 但好多人想走又心大心細, 講比人知等人自己諗.
有邊類人唔係?
認同,樓主根本就好唔了解美國, 加拿大同埋英國,只不過係去過下以上講既地方,都係道聽途說。澳洲就叫做住過下。
唔識野就唔好開post誤導人啦
8777已經唔使讀書馬上EE...HI, 我無8777
梗係美國,ee好吃香
加拿大大把好野食你同咩地方比先, 香港是但一間茶記都吊打加拿大...我幾百蚊一餐都係食左屎咁...HI
He is fine he is fine
開始跳針
咁要比人知個分別麻, 咁打個比如, 加拿大同美國比, 最大分別就係, 槍擊案比例同醫療開支
美國EE其實都幾唔錯

不過無得同software 鬥

但而家d software 科企都請hardware 人開發hardware 野
理論上唔可以, 你可以試下話比大家知
澳洲響街飲酒我記得犯法架wo
以前響Melbourne state library門口成日有人偷飲酒比龜僕
Btw我覺得澳洲黎講Melbourne先屈機,有海灘有雪山
IT唔使8777 6666就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞