(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
推爆佢,等佢收皮
Ricko厹事件懶人包
爆料ig:
https://www.instagram.com/haloiamricko/
爆料YouTube(內有ricko淫賤錄音) :
https://youtu.be/aP_Y3tJSXHE

phone no.
英國 +44 7477 551062
香港 +852 9157 6227

絲打故事:
其實我都識咗Ricko一段時間,初初係喺Wechat識佢既,傾傾下計就交換咗Whatsapp,啲內容同上面啲對話大同小異,都傾得好埋,有時候佢會好Sweet咁關心我,我每一次都冧到訓唔著,相信你地鍾意一個人嗰陣都會喺咁FF,好喇到後期,佢就直接問我上唔上佢屋企睇佢養緊隻貓貓,咁我當然非常渴望去佢屋企啦,但我又冇即刻應承佢,但佢問咗我幾次之後,我就答應咗,約咗個時間上佢屋企,我仲記得嗰時佢嗰時啱啱做完Gym,約咗我喺杏花邨地鐵站到等,之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦...

絲打影既:

YouTube 片對比圖:

Ricko同女女既對話圖:
A小姐

B小姐

C小姐

D小姐
依加佢有無回覆
依加佢有無回覆

BB覆大家啦
依加佢有無回覆

BB覆大家啦

冇回覆啊 冇問覆啊
依加佢有無回覆

佢唔係每一個CM都覆嫁咩?
推撚到佢收皮
推撚到佢收皮

對 推撚到佢退岀youtube
歡迎進入厹思考領域!
你錯喇,我係個負責任既男人,只係我暫時未負責任姐
你錯喇,我唔會隨便同人發生性關係,只會認真地、狠狠地同人發生性關係
你錯喇,佢地唔係我女朋友,只係曖眛姐
佢十五扑野有冇 details

應該冇detail
歡迎進入厹思考領域!
你錯喇,我唔會隨便同人發生性關係,只會認真地、狠狠地同人發生性關係

呢個世界發生乜事

呢個世界發生乜事

總會有盲粉嫁
歡迎進入厹思考領域!

唔怪得啲女濕曬,大力啲
歡迎進入厹思考領域!

你錯喇,我係個富豪,只係暫時未發達姐

呢個世界發生乜事

總會有盲粉嫁

強姦犯能否知錯能放

呢個世界發生乜事

總會有盲粉嫁

強姦犯能否知錯能

呢個世界發生乜事

總會有盲粉嫁

強姦犯能否知錯能

妹妹仔見到佢知錯能改即刻出哂水
講左咁耐,有無手足搵到係邊齣電影

呢個世界發生乜事

總會有盲粉嫁

強姦犯能否知錯能

屌 cm真係笑撚死
講左咁耐,有無手足搵到係邊齣電影

呢個世界發生乜事

總會有盲粉嫁

強姦犯能否知錯能

屌 cm真係笑撚死

成班賤女人 個腦係咪生喺個閪到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞