(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
冇扑野片點證明佢食女

補圖 啲盲粉點解可以盲到咁

癡撚線 真係戇鳩架喎 淨係會話啲女有問題 唔會話Ricko有問題架喎 班小學雞到底有幾低
事到如今 證明真係好多人酸到仆街

已到挖到無野再挖 爆到無新野再爆

就不停係咁問 點解咁多傻鳩支持 點解咁多MK妹支持

情況咪同陳冠希條撚出晒街 咪一樣大把女痴埋去

陳冠希靚仔咁多

意思即係 就算強姦犯 殺人犯 一樣會有朋友

你地要批判一個人 批判到佢眾叛親離根本無可能 何況只係網上

依家你地點講 班傻鳩都唔會無啦啦反佢 但就顯得你地越酸
[img][/img]
事到如今 證明真係好多人酸到仆街

已到挖到無野再挖 爆到無新野再爆

就不停係咁問 點解咁多傻鳩支持 點解咁多MK妹支持

情況咪同陳冠希條撚出晒街 咪一樣大把女痴埋去

陳冠希靚仔咁多

意思即係 就算強姦犯 殺人犯 一樣會有朋友

你地要批判一個人 批判到佢眾叛親離根本無可能 何況只係網上

依家你地點講 班傻鳩都唔會無啦啦反佢 但就顯得你地越酸

其實酸唔酸唔係重點 重點係條仔格賤呃女食
班盲粉唔撚識係屎忽拎返個腦出黎 班女見人有錢少少就衝去俾人食

癡撚線 真係戇鳩架喎 淨係會話啲女有問題 唔會話Ricko有問題架喎 班小學雞到底有幾低

盲到我有一秒以為係曲
推爆佢,等佢收皮

冇啦 ig成撚班護主 佢都唔撚會退出youtube架啦 呢條𡃁仔有成200,000 subscribers

全撚部都係未撚發育既學生妹

香港未來

盲到我有一秒以為係曲

屌 搞到我都由頭睇一睇啲comment
可能啲妹妹仔覺得咁姐係有機會就可以同自己偶像扑喎 ricko真係好親民好貼地
佢犯咗每個男人都會犯既錯

佢啲盲粉都真係盲
btw條條片啲對話都抄黃子華/周星馳 唔怪得個個都話好笑
如果我有個咁既呀妹
一定大巴大巴打醒佢

佢啲盲粉都真係盲
btw條條片啲對話都抄黃子華/周星馳 唔怪得個個都話好笑

咁唔怪得會好笑啦
咁公道講句,呢d野你情我願,ricko又唔係拿住把刀逼d女同佢扑

而家d女就走出黎話人地呃蝦條,如果佢地當時拒絕,就無野啦,臭g

窈窕淑女,君子好逑。係男人都鐘意女人架啦,人人都有個後宮夢

而家個樣唔算靚仔既ricko都可以實現夢想,咁樣連登仔唔係應該更有自信,同佢請教請教咩
[quote]

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

到底有冇來源姐

我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔

盲到我有一秒以為係曲

屌我都係

盲到我有一秒以為係曲

屌我都係

賤男配臭雞,天作之合
我想問下娜美bb有無比ricko食 睇d片,好似佢地有d野咁
我想問下娜美bb有無比ricko食 睇d片,好似佢地有d野咁

sp
推到佢收皮

唔洗我地答啦

唔洗我地答啦

我唔聽我唔聽!!!!!!!!!!你地呃我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推到咁慢嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞