(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
https://youtu.be/uiKacdtm8HM
想升級 將玩伴 日日換 夜夜換 愈換愈更好嗎
第一個po有1002個留言代表咩
班𡃁妹無腦
根本有機會俾佢地同rrrrrricko啪嘅話
成班爭住倒貼個閪出嚟

啱啊

Ricko哥哥係真心㗎
真心想屌爆你地個閪
條仆街心諗 有得食唔食罪大惡極
第一個po有1002個留言代表咩

淫神共憤
https://youtu.be/gS9IICrqHII
https://youtu.be/QQiL1WNW9SU

又有新POST

啲錄音用嚟溝女,真係冇得輸
講野咬字好似痴脷根
聽佢啲錄音好辛苦

腦殘盲粉

強姦? 衰十一? 揚左當賣過大教訓囉

人品吾好拍D片高質都晒氣

仲有咁多mk妹撐佢
將呢啲link貼晒上ig
推到上報

腦殘盲粉

仲有咁多mk妹撐佢

我覺得係小學雞多D

腦殘盲粉

仲有咁多mk妹撐佢

MK無腦
其實佢係外國讀書 d鬼妹d鬼仔撚知佢d柒野 對佢根本冇咩影響
Ricko哥可唔可以敎我食女

男人唔壞,女人唔愛 留番mk陰已經成扔一半

流左十幾年仲a0
其實佢係外國讀書 d鬼妹d鬼仔撚知佢d柒野 對佢根本冇咩影響

第日反嚟啲人都唔記得曬
不過唔緊要 連登仔實都記得
將呢啲link貼晒上ig
推到上報

個爆料IG成日被檢舉
[/quote]
有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣
真係大把mk妹 小學雞排住隊等比佢屌
Ricko哥可唔可以敎我食女

男人唔壞,女人唔愛 留番mk陰已經成扔一半

流左十幾年仲a0

咁你要請教ricko sir
其實搞到咁大件事嘅原因都係得一個姐
我地想你仆街呀 摺埋啦你 柒頭
都唔知你有咩咁把炮可以有咁多fans 全部都弱撚智
得果10幾歲人仲要生活係一個算係安穩嘅家庭,是問你可以有咩人生經歴呀。
都唔知你學乜春人拍曬d 看破紅塵懶係勵志嘅片 我唔覺意睇左分幾鍾已經起撚曬雞皮啦

講真,溝女就事小,一隻手就拍唔響嘅
但係你做埋D 野真係好反感
唔係話咩葡萄你,閣下副尊容成幅畢加索D畫咁真係送都免啦
你可以令一堆唔識你嘅人想你仆街,可想而知你係幾咁令人反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞