(多圖)YouTuber厹事件懶人包-ricko (3)

817 回覆
185 Like 3 Dislike
叫得叫RICKO跌落地記住拿返乍沙!
https://www.youtube.com/watch?v=Gj4rqqR56N8&t=35s
屌,想呢條撚樣收皮好耐,諗起佢拍d片真係戇鳩,你得十幾歲學乜撚野講曬大道理,看透世事咁?自己有父幹去英國讀書仲講到自己點撚樣唔係離地,唔係避dse 我屌你老母呀 林偉程
佢班小妹妹fans仲戇撚鳩,事實擺在眼前,仲話相信佢清白?睇片睇左幾年知佢為人?乜撚野邏輯?我屌你啦 ,乜依家00後咁撚蠢咖咩
你地班戇鳩無腦無智商既小學雞
成撚日都話「睇片啫 又唔係睇佢私生活」

嘩咁以你地班友既思維:

屌咁你地仲唔撚快啲睇成龍
成龍係華人社會好撚出名架
國際上又好多人認同 仲拎鳩埋獎

唔好因為成龍又老又淫而唔睇佢辛苦拍出黎既電影呀!

其實註冊連登ac都唔係好難姐
你地夠膽係狗公ig留言護主都唔夠膽上黎同我地傾計發表偉論?
定係心虛 知佢唔抵幫 唔夠膽上黎講咋?

係啦睇你地班垃圾廢柴奶人袋春就知你地成世人無貢獻啦
就算我係鍵盤戰士 我都識分是非黑白

上黎傾下計啦 好悶呀無人推
屌,想呢條撚樣收皮好耐,諗起佢拍d片真係戇鳩,你得十幾歲學乜撚野講曬大道理,看透世事咁?自己有父幹去英國讀書仲講到自己點撚樣唔係離地,唔係避dse 我屌你老母呀 林偉程
佢班小妹妹fans仲戇撚鳩,事實擺在眼前,仲話相信佢清白?睇片睇左幾年知佢為人?乜撚野邏輯?我屌你啦 ,乜依家00後咁撚蠢咖咩

撐你!
https://www.youtube.com/watch?v=PRBrlwzYiUk&feature=youtu.be

臭雞,厹。
物以類聚,人以群分。

嘩咁以你地班友既思維:

睇嚟你都幾憎條撚樣下 你宜家係咪姐係吹大雞叫我地去ig屌柒佢 將件事推爆D

嘩咁以你地班友既思維:

睇嚟你都幾憎條撚樣下 你宜家係咪姐係吹大雞叫我地去ig屌柒佢 將件事推爆D

推爆佢

嘩咁以你地班友既思維:

憎到仆街 十幾歲人扮晒老野看透世事
推到佢仆街呀!!!!!!!

連登巴絲一齊推爆條狗公!
[quote]

有冇冇打格既相 有既唔該遮住呢個男仔既樣

有冇呢度咁多相既來源 有來源我會搵

到底有冇來源姐

我知我煩 有答案就唔會煩到連登仔

笑撚到我震晒
PUSH

佢覺得ricko同c朗有得揮?
原來一個月換一條女係幸福
原來一個月換一條女係幸福

性福
點解呢排咁興爆youtuber醜聞..日本Hajime又係咁..
所以話通常係觀眾面前就營造到乖乖仔image通常都唔好得去邊..
諗起佢地番到公司見到啲同事已經老尷 大家又要扮到冇事發生咁

anyway la 玩得預左還 加油呀Rrrrrrricko
盲粉真係多,諗起果陣oscar ma衰完諗住再嚟過都好多盲粉撐

究竟係我哋太on9定新世代真係on9成咁
佢簽嗰間vs又小個台柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞